ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Victoria Beckham αποκαλύπτει το νέο stylish κούρεμα της μικρής Harper


Ελένη Τσούτση

16 Οκτωβρίου 2020

H Victoria Beckham αποκαλύπτει το νέο stylish κούρεμα της μικρής Harper

H μικρή Harper καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις πάντα με κάθε της εμφάνιση και φημίζεται για το στιλ και το νάζι της σε κάθε της φωτογράφιση. Σε κάθε της πόζα, η 9χρονη πλέον Harper αποδεικνύει πως έχει κληρονομήσει την ομορφιά και το στιλ της Victoria ενώ οι δυο τους μοιάζουν πάρα πολύ όσο η μικρή της κόρη μεγαλώνει. Πρόσφατα, λοιπόν η Victoria αποφάσισει να μοιραστεί με τους εκατομμύρια fans της το νέο hair look που υιοθέτησε η Harper.

Η κόρη του David και της Victoria Beckham έκοψε τα μαλλιά της και μας δείχνει πόσο stylish είναι ακόμη και σε αυτή την ηλικία αφού υποψιαζόμαστε ότι έχει την καλύτερη σύμβουλο ομορφιάς, την μαμά της. Όλα αυτά τα χρόνια όλοι μιλούσαν για τα πλούσια, μακριά μαλλιά της μικρής Harper που λάτρευε ο διάσημος μπαμπάς της και δεν ήθελε με τίποτα να της τα κόβει.

jenny.gr

Η ίδια μπορεί στο παρελθόν να είχε υιοθετήσει ένα κοντό bob κούρεμα αλλά τώρα τα μαλλιά της, αλλά τώρα έκοψε λίγο τις άκρες και τα έφερε σε μια ευθεία για να δείχνει πιο κομψό το αποτέλεσμα. Η περήφανη μαμά έκανε ένα Instagram story και μας έδειξε το ανανεωμένο look της κόρης της, κι εμείς εκτός από το κούρεμα, εστιάσαμε και στο χρώμα των μαλλιών της, που είναι τόσο ζωντανό και γλυκό!

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.