ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Kylie Jenner έκοψε και έβαψε τα μαλλιά της και έγινε αγνώριστη


Ελένη Τσούτση

16 Δεκεμβρίου 2020

H Kylie Jenner έκοψε και έβαψε τα μαλλιά της και έγινε αγνώριστη

H Kylie Jenner αναμφίβολα για το 2020, είναι η βασίλισσα των αλλαγών. Όχι γενικά, αλλά ειδικά. Αναφερόμαστε φυσικά στις αμέτρητες αλλαγές που έχει κάνει από τις αρχές του έτους μέχρι και σήμερα. Θα λέγαμε ότι δεν προλαβαίνουμε τις αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της, τόσο στο χρώμα όσο και στο μήκος.

Εκτός από τις περούκες που μπορεί να δοκιμάζει για τις εμφανίσεις της ή τα extensions που βάζει κατά καιρούς, της αρέσει να κάνει και ριζικές αλλαγές που πολλές φορές την κάνουν να δείχνει μια άλλη. Την έχουμε δει με ξανθό, μαύρο, καστανό με caramel highlights, ροζ, λιλά και τώρα με ένα χρώμα που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα τολμούσε.

Αυτή την εβδομάδα, η Kylie αποφάσισε να αφαιρέσει για λίγο τα αγαπημένα της extensions και να βάψει τα μαλλιά της σε μία απόχρωση που θα δείτε παντού το 2021.Πρόκειται για ένα κόκκινο που αναβαθμίζει με τέλειο τρόπο το bob και μάλιστα, σύμφωνα με τους top hairstylists θα είναι το μεγαλύτερο trend της νέας χρονιάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Δείτε ακόμη:

Αν θέλετε να μακρύνουν τα μαλλιά σας γρήγορα, δοκιμάστε αυτά τα top προϊόντα 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.