ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Bella Hadid έβαψε τα μαλλιά της, ακολουθώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2021


Ελένη Τσούτση

29 Δεκεμβρίου 2020

Η Bella Hadid έβαψε τα μαλλιά της, ακολουθώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2021

Μπορείτε να φανταστείτε την Bella Hadid με κόκκινα μαλλιά; Ναι, λοιπόν ήρθε η ώρα να δείτε το μοντέλο όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Το γνωστό μοντέλο άλλαξε τελείως εμφάνιση και τόλμησε ένα look που οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται και διστάζουν να κάνουν.

Η Bella Hadid είδαμε ότι μέσα στη χρονιά έκανε πολλές αλλαγές στα μαλλιά της και άλλες φορές μας ενθουσίασε ενώ άλλες μας δίχασε. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2020, εκείνη αποφάσισε να υιοθετήσει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν ώστε για μια ακόμη φορά να ξεχωρίσει. 

Το top model εμφανίστηκε στο Instagram με κόκκινα μαλλιά και μάλιστα, στο χιόνι. Η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει τις διακοπές των Χριστουγέννων με ένα νέο fresh hair look.  Η 24χρονη, δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες του νέου της hair look, ενθουσιάζοντας τους εκατομμύρια followers της, οι οποίοι της σχολίασαν ότι όποιο κούρεμα κι αν κάνει, είναι πάντα πολύ εντυπωσιακή.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.