ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Monica Bellucci έχει υιοθετήσει το ιδανικό hairstyle που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες άνω των 40


Ελένη Τσούτση

5 Ιανουαρίου 2021

Η Monica Bellucci έχει υιοθετήσει το ιδανικό hairstyle που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες άνω των 40

H Monica Bellucci εξακολουθεί να είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood. Ακόμα και στην ηλικία των 55, έχει συμφιλιωθεί με την ηλικία της και φροντίζει να μεγαλώνει πολύ όμορφα. Η ίδια προσέχει την ρουτίνα ομορφιάς της ώστε να διατηρεί την ιταλική φρεσκάδα που την κάνει να είναι τόσο ιδιαίτερη. Η ομορφιά της είναι διαχρονική και σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της χωρίς υπερβολές. 

Πριν λίγο καιρό μάλιστα, έκοψε τα μακριά μαλλιά της σε ένα stylish bob που της χάρισε μια extra chic πινελιά. H ίδια ανανεώθηκε και έδωσε μια  καλή ιδέα σε κάθε γυναίκα που αναζητά ένα νέο και φρέσκο hair look για να δείχνει πάντα κομψή, αλλά και με στιλ.

Η λαμπερή star μοιράστηκε τη νέα της εικόνα στο Instagram και όπως θα δείτε, τα μαλλιά της φτάνουν στο ύψος των ώμων και δείχνουν super λαμπερά. Διαθέτουν έντονο φιλάρισμα, με μακριές φράντζες και η νέα της εικόνα μάς αρέσει πολύ! 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.