ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα haircuts που θα βλέπουμε παντού το 2021


Ελένη Τσούτση

8 Ιανουαρίου 2021

Τα haircuts που θα βλέπουμε παντού το 2021

Οι νέες τάσεις στα κουρέματα είναι εδώ, και όλα δείχνουν ότι απαιτούν φυσικότητα, και όχι extreme επιλογές. Σε γενικές γραμμές, οι περισσότερες προτάσεις που είδαμε σχεδόν σε όλα τα catwalks έχουν να κάνουν με το μέτριο μήκος μαλλιών. Όσο νιώθουμε ότι η νέα χρονιά ξεκίνησε, τόσο θέλουμε να ανανεώσουμε το στιλ μας είτε κάνοντας αλλαγές είτε στο ντύσιμό μας, είτε στο μακιγιάζ και στα μαλλιά μας.

Όλα τα νέα trends είναι εδώ, και φυσικά μπορούμε να επιλέξουμε τι μας ταιριάζει και να το βάλουμε στην καθημερινότητά μας! Μια αλλαγή είναι να πειραματιστούμε με το κούρεμα και να επιλέξουμε το κατάλληλο που θα μας δώσει έναν άλλο αέρα, τον αέρα της ανανέωσης που έχουμε ανάγκη.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν, τα top 5 haircuts που θα επικρατήσουν τη φετινή σεζόν και δε θα σταματήσουμε να τα βλέπουμε γύρω μας!

#1. Shaped bob

Αυτό δεν είναι το τυπικό bob κούρεμα αλλά είναι κάτι διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει. Ό,τι και αν προτιμάτε ανάλογα με την προσωπικότητά σας, είναι από τα πιο hot κουρέματα που μπορείτε να υιοθετήσετε.

#2. Curtains bags

Εμπνευσμένες από τη Brigitte Bardot, αυτές οι chic και άκρως θηλυκές πλαϊνές αφέλειες συνεχίζουν να είναι στα πιο hot κουρέματα και φέτος.

#3. 90s bob

Το bob hairlook, ή αλλιώς το καρέ των ’90s, έχει επανέλθει δυναμικά τις τελευταίες σεζόν σε πολλές εκδοχές αλλά εκείνη που αγαπούν περισσότερο είναι η ίσια εκδοχή.

#4. Κούρεμα μέχρι τους ώμους

Το καρέ φέτος γίνεται πιο μακρύ και φτάνει μέχρι τους ώμους, δίνοντάς μας την ευκαιρία να κάνουμε μια πιο safe αλλαγή.

Δείτε ακόμη: 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.