AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αν θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά, εμπνευστείτε από το νέο hair look της Jessica Biel


Ελένη Τσούτση

12 Ιανουαρίου 2021

Αν θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά, εμπνευστείτε από το νέο hair look της Jessica Biel

Υπάρχουν ορισμένες γυναίκες που μένουν πιστές σε κουρέματα και χτενίσματα με το πέρασμα των χρόνων. Αγαπούν τη σταθερότητα, έχουν βρει τι τους ταιριάζει και δεν τους αρέσουν οι αλλαγές. Ανάμεσα σε εκείνες τις celebrities βρίσκεται και η ταλαντούχα ηθοποιός, Jessica Biel, η οποία τόλμησε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή και μας ξάφνιασε ευχάριστα με το νέο της hair look.

Πρόκειται για ένα κούρεμα που φέτος είναι από τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά, αλλά δεν ταιριάζει σε όλες. Μεταμορφώνει μονομιάς την όψη του προσώπου σου, δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι έχεις πιο έντονα ζυγωματικά, ενώ αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο θα σου δώσει την ψευδαίσθηση των γωνιών. Μιλάμε για το bob κούρεμα που είναι η τέλεια λύση, αν θέλετε ένα κομψό hairstyle!

H όμορφη ηθοποιός μας δείχνει μέσα από ένα video τη μεταμόρφωσή της και η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει πολύ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr