ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Kim Kardashian υιοθέτησε την ιδανική απόχρωση μαλλιών για την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

25 Ιανουαρίου 2021

Η Kim Kardashian υιοθέτησε την ιδανική απόχρωση μαλλιών για την άνοιξη

Η Kim Kardashian εν όψει της νέας χρονιάς αποφάσισε να κάνει μια ακόμη αλλαγή στα μαλλιά της και το αποτέλεσμα είναι μια πραγματική έμπνευση για την άνοιξη που πλησιάζει! Είναι ομολογουμένως από τις πιο πετυχημένες αλλαγές που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα αφού αναβαθμίζει την εικόνα της ενώ παράλληλα αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Την έχουμε δει με πολύ μακριά μαλλιά, με καρέ, με σκούρα καστανά αλλά και με κατάξανθα. Αυτή τη φορά όμως έκανε την ανατροπή και έβαψε τα μαλλιά της με ένα ανοιχτό καστανό σοκολατί που την κολακεύει ιδιαίτερα και της δίνει μια γλυκύτητα. Η αλήθεια είναι ότι το signature hair look της είναι τα μαύρα μακριά μαλλιά της αλλά οι αποχρώσεις του καστανού της ταιριάζουν εξίσου.

Η Kim ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με την νέα απόχρωση και οι fans της δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν πόσο της ταιριάζει αυτή η αλλαγή.

Εσάς, πώς σας αρέσει;

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.