ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Karolina Kurkova έκοψε τα μαλλιά της καρέ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και είναι πιο stylish από ποτέ


Ελένη Τσούτση

28 Ιανουαρίου 2021

H Karolina Kurkova έκοψε τα μαλλιά της καρέ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και είναι πιο stylish από ποτέ

To πρώην top model περιμένει το τρίτο της παιδί, το οποίο θα έρθει στη ζωή σε λίγους μήνες. Η όμορφη Karolina Kurkova διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους και δεν σταματά να μας δείχνει πόσο το απολαμβάνει μέσα από τα social media της. 

Η ίδια αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και πιο συγκεκριμένα στα μαλλιά της. Το νέο της hair look τής ταιριάζει πολύ και την κάνει ακόμη πιο φρέσκια και νέα. Έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ και αποκάλυψε τη νέα της εμφάνιση στο Instagram. Το διάσημο μοντέλο έγραψε στη λεζάντα: «Όσο περισσότερο φουσκώνω, τόσο πιο κοντά γίνονται τα μαλλιά μου. Μόλις έκοψα τα μαλλιά μου. Πώς σας φαίνονται;»

To καρέ ανέκαθεν είναι η αγαπημένη επιλογή πολλών stars αφού δίνει χαρακτήρα και αφαιρεί χρόνια. Είναι ιδανικό για κάθε ηλικία και κάθε τύπο μαλλιών. Plus, είναι απόλυτα θηλυκό και κομψό. Αν θέλετε κι εσείς να κάνετε μια αλλαγή στο στιλ σας, δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από την Karolina Kurkova.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.