ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

LFW FW21: Τα βικτωριανά χτενίσματα εντυπωσίασαν στο catwalk


Ελένη Τσούτση

25 Φεβρουαρίου 2021

LFW FW21: Τα βικτωριανά χτενίσματα εντυπωσίασαν στο catwalk

Στο catwalk της Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου θαυμάσαμε για ακόμη μία φορά μοναδικές δημιουργίες, ιδιαίτερα makeup looks αλλά αυτό που μας ενθουσίασε είναι το βικτωριανό hair look. Περίτεχνες πλεξούδες, updos με βικτωριανό ύφος ήταν μερικά από τα απρόσμενα trends που ανέδειξε η LFW.

Σίγουρα μπορεί να σκέφτεστε ότι ίσως αποτελούν μία υπερβολική επιλογή για την καθημερινότητα αλλά μπορείτε να πάρετε έμπνευση και να δημιουργήσετε ένα χτένισμα στα δικά σας μέτρα.

Ποια είναι λοιπόν τα χτενίσματα που ξεχωρίσαμε;

1. Vivienne Westwood

Στο show της Vivienne Westwood κυριάρχησε το βικτωριανό στιλ και μια ιδιαίτερη νοσταλγία από το παρελθόν. Τα μοντέλα είχαν πιασμένα τα μαλλιά τους τόσο σε ρόλεϊ όσο και σε πλεξούδες. Οι διακοσμητικές κορδέλες ενίσχυαν το συνολικό look. 

2. Simone Rocha

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SIMONE ROCHA (@simonerocha_)

H σχεδιάστρια με έντονες ρομαντικές επιρροές δημιούργησε μοναδικές εικόνες μόδας και ομορφιάς. Η haistylist, Cyndia Harvey δημιούργησε buns και κομψά updos που ήταν άκρως εντυπωσιακά και ταίριαζαν υπέροχα με τη συλλογή της Simone Rocha.

3. Bora Aksu

Ο Bora Aksu, έκανε τη διαφορά. Φυσικά επέλεξε και εκείνος πλεξίδες αλλά with a twist αφού σχημάτιζαν "κρίκους" στο ύψος των αφτιών. Μας γοήτευσε ο τρόπος που συνδύασε τα χτενίσματα με τις ιδιαίτερες δημιουργίες του.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.