ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς θα πετύχετε τέλεια σπαστά μαλλιά με απλές κινήσεις


Ελένη Τσούτση

2 Μαρτίου 2021

Πώς θα πετύχετε τέλεια σπαστά μαλλιά με απλές κινήσεις
Δημιουργήστε το τέλειο σπαστό hair look

Είναι πλέον fact στον κόσμο της ομορφιάς ότι όλες οι γυναίκες με ίσια μαλλιά θέλουν σπαστά ενώ οι γυναίκες με σπαστά μαλλιά θέλουν ίσια. Είναι κάτι ανεξήγητο αλλά όποιο look και αν θέλετε σίγουρα μπορείτε να το αποκτήσετε αν ακολουθήσετε τα σωστά βήματα αλλά και τα κατάλληλα προϊόντα. 

Παρόλα αυτά, αν θέλετε μια αλλαγή στα ίσια μαλλιά σας τα σπαστά μαλλιά είναι η λύση!

Το look των φυσικά σπαστών μαλλιών χωρίς επιτήδευση αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που λατρεύει να είναι φυσική και stylish όλη μέρα.

jenny.gr

Πώς θα πετύχετε τέλεια σπαστά μαλλιά;

Ο πιο εύκολος τρόπος λοιπόν για να πετύχετε το look είναι μετά το μπάνιο, να αναποδογυρίσετε τα μαλλιά σας και να τα στεγνώσετε ενώ παράλληλα τα ανακατεύετε με το πιστολάκι. Ενώ είναι ακόμα νωπά, εφαρμόζετε salt spray- αν δεν έχετε βάλτε μια μικρή δόση gel- στις άκρες και δουλέψτε τις με τα δάχτυλά σας. Τσαλακώστε τα μαλλιά σας και πιάστε τα χαμηλά με ένα λαστιχάκι. Μέχρι να ετοιμαστείτε, να βαφτείτε και να ντυθείτε, αφήστε τα έτσι και λύστε τα στο τέλος.

Αν έχουν λίγο παραπάνω από τον επιθυμητό όγκο, να ξέρετε ότι θα πέσουν ελαφρώς. Αν πάλι θέλετε να τον ενισχύσετε, ψεκάστε με hairspray στις άκρες αλλά και στις ρίζες.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.