ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Tips για να προστατέψετε τα μαλλιά σας από τη θερμότητα στο styling


Ελένη Τσούτση

21 Μαρτίου 2021

Tips για να προστατέψετε τα μαλλιά σας από τη θερμότητα στο styling
Οι συσκευές styling μαλλιών μπορεί να προκαλέσουν φθορά στην τρίχα.

Οι συσκευές styling μαλλιών μπορεί να προκαλέσουν φθορά στην τρίχα. Μπορεί την άνοιξη τα ανάλαφρα μαλλιά να είναι το κατάλληλο χτένισμα, πολλές φορές όμως το σεσουάρ ή μία συσκευή για ίσιωμα δεν μπορούν να αποφευχθούν. Ωστόσο, τα μαλλιά ταλαιπωρούνται περισσότερο, γι’ αυτό πρέπει να τα φροντίζουμε κατάλληλα και να τα κρατήσουμε δυνατά και λαμπερά.

Μάσκα και λάδι είναι τα βασικά προϊόντα περιποίησης των μαλλιών και πρέπει να υπάρχουν στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ. Έπειτα οι επιλογές διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο μαλλιών. 

Αν έχετε σγουρά μαλλιά τότε μπορείτε να τα αφήσετε να στεγνώσουν μόνα τους ή με την κλασσική φυσούνα. Αν πάλι το φυσικό σας είναι ίσιο, τότε ένα γρήγορα στέγνωμα με το σεσουάρ αρκεί. Και στις δύο περιπτώσεις όμως λάβετε υπ’ όψη σας ότι η θερμότητα μπορεί να κάνει τα ήδη ταλαιπωρημένα μαλλιά σας θαμπά.

jenny.gr

Η λύση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέυ κατά της θερμότητας που θα προστατεύει την τρίχα χωρίς να την βαραίνει. Το Keratin Smooth της TRESemmé είναι ένα τέτοιο προϊόν που αξίζει να δοκιμάσετε. Ενυδατώνει και προστατεύει τα μαλλιά σας ενώ του δίνει λάμψη και μία υπέροχη, διακριτική μυρωδιά.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.