ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Scrunchies: H τάση των 90s είναι πιο hot από ποτέ 


Ελένη Τσούτση

23 Μαρτίου 2021

Scrunchies: H τάση των 90s είναι πιο hot από ποτέ 
Scrunchies: H τάση των 90s είναι πιο hot από ποτέ 

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και πιο πολλά trends των περασμένων δεκαετιών να επιστρέφουν δυναμικά. Ένα από αυτά ήταν και τα scrunchies, εκείνα δηλαδή τα λαστιχάκια για τα μαλλιά, με το καθόλου διακριτικό μέγεθος και συνήθως καθόλου διακριτικά prints. Σίγουρα έχετε ένα ή πολύ παραπάνω αφού είναι τόσο εύκολα στη χρήση όσο και stylish. 

Αν και η Carrie Bradshaw ξεκάθαρα θα αποδοκίμαζε αυτή την επιστροφή, αφού ακόμα και όταν τα έβλεπε στα 90s δεν μπορούσε να μην τονίσει το πόσο άσχημα δείχνουν, εμείς δεν συμφωνούμε μαζί της. Γιατί εκτός από το γεγονός πως δεν σπάνε την τρίχα και άρα κάνουν καλό στα μαλλιά, μπορούν να δείξουν και super stylish, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός πως όλα τα it-girls της μόδας τα επιλέγουν συχνά για τις εμφανίσεις τους.

Η σταδιακή άνοδος της δημοτικότητάς τους από πέρσι που τα είδαμε να κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους, κατέληξε σε αύξηση κατά 601% στο pinterest με τις γυναίκες να ψάχνουν ιδέες για το πώς θα τα φορέσουν.

Εσείς δεν χρειάζεται να το κάνετε, γιατί εμείς έχουμε ήδη συγκεντρώσει παρακάτω για εσάς τέλειες ιδέες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAY☼ (@raysjobergsim)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.