ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Kylie Jenner: Μόλις υιοθέτησε την hot τάση της άνοιξης στα νύχια της


Ελένη Τσούτση

26 Μαρτίου 2021

Kylie Jenner: Μόλις υιοθέτησε την hot τάση της άνοιξης στα νύχια της
Kylie Jenner: Μόλις υιοθέτησε την hot τάση της άνοιξης στα νύχια της

Τις τελευταίες σεζόν, το nail trend που βλέπαμε γύρω μας είναι ολοένα και πιο funky και έχουν επιρροές από το 2000. Μία από τις πιο hot τάσεις στα νύχια που βλέπουμε να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος είναι το "rainbow", δηλαδή το μανικιούρ που θέλει κάθε νύχι να είναι βαμμένο με ένα διαφορετικό χρώμα ή σχέδιο. 

Η συγκεκριμένη τάση ομολογουμένως, αγαπήθηκε πολύ τόσο από τα fashion girls του Instagram όσο και από τις celebrities. H νέα updated εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ είναι τα mismatched nails, που θέλουν κάθε νύχι να είναι διακοσμημένο με διαφορετικό nail design, και φυσικά μία από τις πρώτες που είδαμε να το υιοθετούν τη νέα σεζόν, είναι η Kylie Jenner, η οποία αγαπάει το χρώμα στα νύχια της, και μας το δείχνει μέσα από τις επιλογές της.

Μπορεί να πρόκειται για μία τολμηρή τάση, αλλά όλα δείχνουν ότι θα τη βλέπουμε παντού γύρω μας τους επόμενους μήνες.  

Αν κι εσείς αναζητάτε κάτι διαφορετικό για να μπείτε σε spring mood, δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από το παρακάτω video που ανέβασε η ίδια στο Tik Tok και παρουσιάζει βήμα βήμα όλη τη διαδικασία:

 

Δείτε ακόμη: Οι πιο έντονες αλλαγές στα μαλλιά της Kylie Jenner 

 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.