ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Salma Hayek: Δείχνει τις φυσικές της μπούκλες και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ


Ελένη Τσούτση

30 Μαρτίου 2021

Salma Hayek: Δείχνει τις φυσικές της μπούκλες και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ
Salma Hayek: Δείχνει τις φυσικές της μπούκλες και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Πολλές celebrities όπως η Sarah Jessica Parker, η Salma Hayek, η τραγουδίστρια Vanessa Paradis, έχουν τον συγκεκριμένο τύπο μαλλιού. Διαθέτουν καλοσχηματισμένες, υγιής μπούκλες. Είναι ένας τύπος μαλλιού που πολλές γυναίκες θα ζήλευαν. Άλλωστε τα σγουρά μαλλιά προσδίδουν θηλυκότητα και ρομαντισμό ενώ χαρίζουν ένα ανάλαφρο στιλ.

Όσες γυναίκες θέλουν να ξεχωρίσουν μπορούν να εφαρμόσουν το συγκεκριμένο hairlook, αποκτώντας wavy και λαμπερά μαλλιά. Αυτό έκανε στο τελευταίο της post και η αγαπημένη ηθοποιός, Salma Hayek, και η αλήθεια είναι ότι ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Στη φωτογραφία μάλιστα στο Instagram η Hayek αποκαλύπτει τα φυσικά της μαλλιά που είναι στ’ αλήθεια τέλεια. Ανεπιτήδευτα και γεμάτα όγκο. Χωρίς styling.

Διακρίνονται μάλιστα και τα πρώτα της λευκά τα οποία προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει βάψει. Αυτό σημαίνει πως η star είναι ιδιαίτερα cool και δεν αγχώνεται για το χρόνο που περνάει, αντιθέτως το απολαμβάνει.

Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τη συμβουλή της Hayek. Είναι άλλωστε η καταλληλότερη περίοδος.Η αποχή από τις συσκευές θερμότητας θα σας κάνει καλό και ξαφνικά θα δείτε τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή.

Δείτε ακόμη: Τα σγουρά μαλλιά των celebrities

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.