ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Gigi Ηadid: Yιοθέτησε το αλά γκαρσόν hair look και είναι μία άλλη


Ελένη Τσούτση

6 Απριλίου 2021

Gigi Ηadid: Yιοθέτησε το αλά γκαρσόν hair look και είναι μία άλλη
Gigi Ηadid: Yιοθέτησε το αλά γκαρσόν hair look και είναι μία άλλη

Η Gigi Ηadid είναι ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα top models της γενιάς της αφού με κάθε της εμφάνιση δημιουργεί τάσεις. Εκτός όμως από ένα top model είναι και μία νέα μαμά καθώς πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Ως νέα μαμά δεν ξεχνά να φροντίζει τον εαυτό της, εξάλλου έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram που μοιράζεται όλες τις στιγμές με τους fans της. Η Gigi έχει 65 εκατομμύρια followers και μέσα από το προφίλ της μοιράζεται τόσο στιγμές από τα catwalks που συμμετέχει όσο όμως και τις αλλαγές που κάνει στην εμφάνισή της την εκάστοτε περίοδο της ζωής της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Πριν από λίγες εβδομάδες είχε εμφανιστεί στο catwalk του οίκου Versace με ginger μαλλιά και μας άφησε άφωνους. Τώρα όμως ποζάρει στα Instagram stories της με αλά γκαρσόν hair look σε ξανθιά απόχρωση και δείχνει πολύ cool και stylish.

Φυσικά πρόκειται για κάποια περούκα που δοκίμασε αλλά ίσως μπήκε σε σκέψεις για την επόμενη τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της!

Εσάς, πώς σας φαίνεται;

jenny.gr
Gigi Hadid

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.