ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα καλύτερα λαδάκια για τις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών σας


Ελένη Τσούτση

13 Απριλίου 2021

Τα καλύτερα λαδάκια για τις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών σας
Τα καλύτερα λαδάκια για τις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών σας

Συχνά ακούμε ότι είναι απαραίτητο να ενυδατώνουμε τις άκρες των μαλλιών μας, με λαδάκια. Σπάνια όμως γνωρίζουμε τον λόγο. Τα μαλλιά μας καθημερινά ταλαιπωρούνται. Ιδιαίτερα οι άκρες των μαλλιών μας με το πιστολάκι και το ψαλίδι φθείρονται και γίνονται ξηρές.

Επιπλέον, εξωτερικοί παράγοντες, όπως το καυσαέριο και ο ήλιος, προκαλούν ξηρασία και αφαιρούν την φυσική λάμψη των μαλλιών σας. Τα λαδάκια, σας βοηθούν να ανακτήσετε την χαμένη λάμψη, τα δυναμώνουν και τα βοηθούν να μην φριζάρουν και να έχουν κίνηση. Στην αγορά υπάρχουν πολλά διαθέσιμα. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά όλο τον χρόνο.

Απαλότητα, λάμψη και κίνηση είναι τρία από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που θα σας χαρίσουν τα ενυδατικά λαδάκια.

jenny.gr

Πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε;

#1. Πριν από το λούσιμο 

Εφαρμόστε μία σταγόνα και κάντε μασάζ στο τριχωτό και στα μαλλιά.

#2. Πριν και μετά από το χτένισμα 

Για μεταξένια μαλλιά εφαρμόστε 1 με 2 σταγόνες στο μήκος των μαλλιών, με ιδιαίτερη προσοχή στις ευαισθητοποιημένες ζώνες. Μία σταγόνα στις άκρες είναι αρκετή για να τα τιθασεύσετε και να τα κάνετε λαμπερά.

Eμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα λαδάκια μαλλιών για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Μετά τη συχνή του χρήση, θα διαπιστώσετε άμεσα τη διαφορά στα μαλλιά σας!

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.