ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Jennifer Lopez: Αυτά είναι τα προϊόντα μαλλιών στα οποία ορκίζεται η λαμπερή star


Ελένη Τσούτση

6 Μαΐου 2021

Jennifer Lopez: Αυτά είναι τα προϊόντα μαλλιών στα οποία ορκίζεται η λαμπερή star
Jennifer Lopez: Αυτά είναι τα προϊόντα μαλλιών που ορκίζεται η λαμπερή star

H Jennifer Lopez είναι το απόλυτο hair icon και σε κάθε της εμφάνιση μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε τα πάντα για τα υπέροχα μαλλιά της που δείχνουν τόσο λαμπερά. Η τραγουδίστρια είναι μία από τις celebrities που σίγουρα δεν φοβάται να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της αλλά πάντα εμπιστεύεται τους καλύτερους ειδικούς.

Λίγες μέρες πριν μάλιστα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της από τη μαγνητοσκόπηση του Vax Live, του  all-star event που θα μεταδοθεί στις 8 Μαίου, με στόχο την ενημέρωση για το εμβόλιο, τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά εμβολίων κατά της Covid -19.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η Lopez εμφανίστηκε στη σκηνή τόσο αψεγάδιαστη με ένα άκρως εντυπωσιακό outfit αλλά αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν τα μαλλιά της! Ένα πλούσιο wavy ponytail με την υπογραφή του Chris Appleton. Είναι ο προσωπικός της hairstylist και αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό της Jlo τα προϊόντα που εμπιστεύεται για τα μαλλιά της! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ποια είναι αυτά;

1. Color WOW Dream Coat Supernatural Spray

jenny.gr

2. Color WOW Pop&Lock Crystallite Shellac

jenny.gr

3. Tangle Teaser The Ultimate Finisher Hair Brush

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.