ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Jennifer Lopez: Ποζάρει με ανανεωμένο hair look και φοράει νυφικό, ξαφνιάζοντας τους fans της


Ελένη Τσούτση

5 Απριλίου 2021

Jennifer Lopez: Ποζάρει με ανανεωμένο hair look και φοράει νυφικό, ξαφνιάζοντας τους fans της

H νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσει η Jlo ονομάζεται “Shotgun Wedding” και από ότι μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram πρόκειται να μας εντυπωσιάσει με τις μοναδικές εμφανίσεις της.

Η φωτογραφία όμως, που ανέβασε και κέντρισε το ενδιαφέρον των θαυμαστών της, ήταν εκείνη που ποζάρει, φορώντας ένα νυφικό με ροκ διάθεση αφού συνδύασε το φόρεμα με ένα ζευγάρι combat boots, δημιουργώντας μια άκρως εντυπωσιακή εικόνα. Όπως φαίνεται, ο χαρακτήρας της στην ταινία είναι υπεύθυνος για αυτό το ξεχωριστό look και οι fans της δεν σταμάτησαν να γράφουν πόσο τους αρέσει αυτή η πλευρά της.

Άλλωστε, μετά τις έντονες φήμες περί χωρισμού με τον σύντροφό της Αlex Rodriguez, το γεγονός ότι ποζάρει με νυφικό, μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτός ο γάμος μπορεί να αργήσει αλλά θα γίνει. 

Επιπλέον, η Λατίνα star είναι μία από τις celebrities που σίγουρα δεν φοβάται να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της. Mόνο τους τελευταίους μήνες την έχουμε δει να εμφανίζεται με διαφορετικά στιλ στα μαλλιά της, αναφορικά τόσο με το χτένισμα όσο και με το κούρεμά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Στις πρόσφατες φωτογραφίες που ανεβάζει, βλέπουμε να έχει υιοθετήσει τα λεγόμενα XXL hair που αποτελούν μία από τις hot τάσεις της σεζόν και μάλιστα, τα έχει κάνει ακόμη πιο ξανθά για τις ανάγκες του ρόλου!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.