ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H Jlo αυτοσαρκάζεται καθώς κάνει το αφρόλουτρό της και η φωτογραφία γίνεται viral


Ελένη Τσούτση

8 Μαρτίου 2021

H Jlo αυτοσαρκάζεται καθώς κάνει το αφρόλουτρό της και η φωτογραφία γίνεται viral
H JLO αυτοσαρκάζεται και εμείς την θαυμάζουμε πιο πολύ

H Jlo αναμφίβολα είναι από τις γυναίκες που λατρεύουμε να βλέπουμε και να υιοθετούμε στοιχεία τόσο από το μοναδικό της στιλ όσο όμως και από τον χαρακτήρα της. Η ίδια μπορεί μέσα από τα social media να έχει δείξει περισσότερο την sexy πλευρά της όμως πρόσφατα αποφάσισε να μας κάνει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και να μας δείξει πόσο αγαπά τον αυτοσαρκασμό!

Η λατίνα star λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία από το μπάνιο του σπιτιού της, από την στιγμή που απολαμβάνει το χαλαρωτικό της αφρόλουτρο αλλά τα μαλλιά της είναι περιέργα πιασμένα όλα μαζί προς τα πάνω και φυσικά οι followers της ενθουσιάστηκαν. Έγραψε στη λεζάντα  “mood”.

Στην φωτογραφία, η JLO έχει διατηρήσει το smudged eye makeup look της και φοράει τους  αγαπημένους της κρίκους. Μάλλον η λαμπερή star ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της σχέδιο που ίσως είναι προϊόντα για τα μαλλιά. Εμείς ανυπομονούμε να μάθουμε σύντομα αν ετοιμάζει κάτι για την περιποίηση των μαλλιών!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.