Ιδανικές προτάσεις για τα πιο κομψά νυφικά χτενίσματα

Ελένη Τσούτση
Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021

Αν δεχτήκατε τη πρόταση γάμου από τον αγαπημένο σας και είστε στη διαδικασία των ετοιμασιών - σίγουρα θα αναρωτιέστε ποιο θα είναι το hair look που θα επιλέξετε για τη πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Είναι αλήθεια ότι οι επιλογές είναι τόσες πολλές που θα μπερδευτείτε καθώς θα πρέπει να συνδυάσετε την ομορφιά με την πρακτικότητα - ας μη ξεχνάτε ότι θα είναι η μέρα που θα χορέψετε πιο πολύ από ποτέ! Βέβαια, ο στόχος είναι ένας, να βρείτε το πιο εντυπωσιακό και παράλληλα βολικό χτένισμα που θα σας ταιριάζει.

Σύμφωνα με τους hairstylists και make up artistists το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς σε μία νύφη είναι τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Το bridal look όποιο και αν είναι το στιλ του πρέπει να δείχνει elegant και όχι να παραπέμπει σε μία βραδινή sexy εμφάνιση.

Τα updos σε buns είναι η πιο chic & safe επιλογή, που υπόσχεται αναλλοίωτο κράτημα από την εκκλησία μέχρι και το party, προσαρμόζεται ανάλογα με το σχήμα του κάθε προσώπου, συνδυάζεται με κάθε τύπου νυφικό και ενδείκνυται ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες όπου η ζέστη μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός.

Δείτε μερικές ιδέες που θα πείσουν ακόμα και τις πιο διστακτικές από εσάς: