ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το beauty gadget που πρέπει να κάνετε δώρο στον εαυτό σας για τέλειο ίσιωμα 


Ελένη Τσούτση

29 Ιουνίου 2021

Το beauty gadget που πρέπει να κάνετε δώρο στον εαυτό σας για τέλειο ίσιωμα 
Το beauty gadget που πρέπει να κάνετε δώρο στον εαυτό σας για τέλειο ίσιωμα 

Επιτέλους ήρθε το καλοκαίρι! Μετά από μια μεγάλη περίοδο που μείναμε σπίτι αυτό το καλοκαίρι έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ να περάσουμε όμορφα, να χαλαρώσουμε, να ταξιδέψουμε, να συναντήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα πιο πολύ και φυσικά να πειραματιστούμε με την εμφάνισή μας!

Περάσαμε μια περίοδο που η αλήθεια είναι ότι αφήσαμε για λίγο στην άκρη τόσο το μακιγιάζ όσο και το hair styling αλλά τώρα είναι η στιγμή για να λάμψουμε στην καθημερινότητά μας. 

Προσωπικά, λατρεύω να πειραματίζομαι και να δοκιμάζω διαφορετικά χτενίσματα στα μαλλιά μου αλλά τα ίσια μαλλιά είναι το απόλυτο hair goal μου! Δεν έχω ολόισια μαλλιά και θυμάμαι πάντα να παλεύω με πιστολάκια και πρέσες ώστε να πετύχω το τέλειο ίσιωμα που δεν φριζάρει.

jenny.gr

Μπορεί οι περισσότερες από εσάς να ανήκετε στην ίδια κατηγορία με εμένα και να αναζητάτε τρόπους ώστε να αποκτήσετε εκείνο το λαμπερό ίσιωμα που θαυμάσατε στα catwalks. Eγω λοιπόν έρχομαι να σας φέρω μόνο ευχάριστα beauty νέα! 

Πριν από λίγο διάστημα έκανα το καλύτερο δώρο στον εαυτό μου για τέλειο ίσιωμα που ακούει στο όνομα - SteamPod 3.0 και ανήκει στη νέα γενιά Steam Pod της L’oreal Professionnel. Aπλά η πιο όμορφη ανακάλυψη που έχω κάνει για τα μαλλιά μου! Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από ό,τι γνώριζα μέχρι σήμερα στην περιποίηση των μαλλιών. Πρόκειται για το απόλυτο gadget που πρέπει όλες να αποκτήσουμε φέτος το καλοκαίρι και που θα μας δώσει υπέροχα μαλλιά είτε στις βόλτες μας στην πόλη είτε στο νησί.

Με το Steam Pod μπορείτε να δημιουργήσετε από ένα εντυπωσιακό ίσιωμα, stylish κυματισμούς μέχρι και τις αγαπημένες σας μπούκλες που θα κάνουν τους άλλους να αναρωτιούνται αν έχετε επισκεφτεί κάποιο κομμωτήριο!

jenny.gr

Το Steampod 3.0 είναι τόσο εύκολο στη χρήση του που μπορώ να πετύχω το ωραιότερο ίσιωμα σε ελάχιστο χρόνο. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορείτε να την κάνετε εύκολα μόνες σας. Με πιο λεπτό και πιο ελαφρύ σχεδιασμό, το Steampod διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο νερού, περιστρεφόμενο καλώδιο και ενσωματωμένη χτένα που κάνουν το ίσιωμα ή οποιοδήποτε άλλο χτένισμα θέλετε παιχνιδάκι! 

jenny.gr

Το Steampod της L’Oreal Professionnel το ξεχωρίζω καθώς δεν ταλαιπωρεί καθόλου τα μαλλιά μου σε σύγκριση με άλλα εργαλεία styling και πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια!

jenny.gr

Είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα ισιώματος, που βασίζεται στα πλεονεκτήματα του ατμού. Έχει αποσπώμενη χτένα που ξεμπλέκει τα μαλλιά πριν από την εφαρμογή και ρυθμιζόμενη θερμοκρασία 5 θέσεων, ανάλογα με το βαθμό ευαισθησίας της τρίχας, και πραγματικά προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα με μία μόνο κίνηση! Δεν καταστρέφει τα μαλλιά, αφού βασικό του στοιχείο είναι ο ατμός και χαρίζει λείο και λαμπερό αποτέλεσμα με extra διάρκεια, μέχρι το επόμενο λούσιμο!

jenny.gr

Aκόμη, είναι η 3η γενιά του αρχικού πατενταρισμένου επαγγελματικού εργαλείου styling με ατμό, που θα αγαπήσουν ακόμα περισσότερες γυναίκες χάρη στο νέο design και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Το Steampod 3.0 ξεχωρίζει με το νέο πιο ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό του, που κάνει το styling των μαλλιών πανεύκολο (και αυτό σας το εγγυώμαι).

jenny.gr

Μάλιστα για βέλτιστο αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιποίησης SteamPod που θα σας προτείνει ο κομμωτής σας. 

- Κρέμα Λείανσης Μαλλιών 

Η Κρέμα Λείανσης Steampod προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα, την υγρασία και τους εξωτερικούς ρύπους, ενώ παράλληλα τα ενδυναμώνει και τα θρέφει. Συνδυάστε την κρέμα με το Steampod και δημιουργήστε τα αγαπημένα σας looks με τη δύναμη του ατμού. 

- Γαλάκτωμα Λείανσης & Επανόρθωσης

Το Γαλάκτωμα Λείανσης & Επανόρθωσης Steampod ενεργοποιείται με τον ατμό και προσφέρει προστασία από τη θερμότητα και έλεγχο ενάντια στο φριζάρισμα, ακόμα και σε συνθήκες έντονης υγρασίας. Αλλιώς, το επόμενο σου beauty απόκτημα!

- Steam Activated Serum 

Ο συμπυκνωμένος ορός λείανσης υψηλής αποτελεσματικότητας εξασφαλίζει βέλτιστο αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών, είναι εμπλουτισμένο με έλαια βερίκοκου και αβοκάντο που βοηθούν στην επανόρθωση και προστασία των μαλλιών που υποβάλλονται συχνά σε styling με θερμότητα, καταπολεμώντας το φριζάρισμα και προσφέροντάς τους απαλότητα και φυσική λάμψη.
 

https://media.giphy.com/media/j9d6jaPkkrmVsNFDme/giphy.gif

Ηοw to:

Εφαρμόστε πρώτα την ειδική κρέμα λείανσης SteamPod σε νωπά μαλλιά, στη συνέχεια στεγνώστε με το πιστολάκι, και έπειτα ισιώστε τα μαλλιά σας, περνώντας αργά με το SteamPod ανά τμήματα: όσο μικρότερα τα τμήματα, τόσο πιο ακριβές θα είναι το αποτέλεσμα. Μετακινήστε αργά το ισιωτικό πάνω από κάθε τούφα, από τη ρίζα ως την άκρη. Έτσι, θα περάσετε κάθε τούφα μόνο μία φορά!

Aν λατρεύετε τα λαμπερά και λεία μαλλιά, τότε το Steam Pod της L’oreal Professionnel πρέπει να γίνει το επόμενο beauty αποκτημά σας. Τα μαλλιά των ονείρων σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και μόλις σας αποκαλύψαμε το μυστικό...

Αναζήτησέ το σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online!

Landing page: Steampod 3.0 για Ίσιωμα Μαλλιών | L'Oréal Professionnel

FB Page: L'Oréal Professionnel

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.