ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η απόλυτη τάση στα νύχια για το καλοκαίρι που θα λατρέψετε


Ελένη Τσούτση

28 Ιουνίου 2021

Η απόλυτη τάση στα νύχια για το καλοκαίρι που θα λατρέψετε
Οι νέες τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι που θα λατρέψετε

Όλες μας λατρεύουμε την αίσθηση ανανέωσης που προσφέρει ένα νέο μανικιούρ με υπέροχα σχέδια στα νύχια. Το καλοκαίρι μάλιστα είναι η ιδανική εποχή για να πειραματιστούμε με φωτεινά χρώματα και trendy σχέδια.

Δεν είναι τυχαίο που οι διάσημοι nail experts παρουσίασαν στις πασαρέλες των κορυφαίων οίκων μόδας τις top τάσεις στα νύχια για το Καλοκαίρι του 2021, δίνοντας μας έμπνευση για αυτή τη σεζόν.

Το μανικιούρ μπορεί να γίνει το πιο stylish σημείο της εμφάνισής σας όλες τις εποχές αλλά ιδιαίτερα το καλοκαίρι επιτρέπονται περισσότεροι συνδυασμοί και εντάσεις. Αν αγαπάτε τις κλασικές επιλογές με τις παρακάτω updated αλλαγές θα ανυπομονείτε να κλείσετε το επόμενο ραντεβού με το αγαπημένο beauty salon σας.

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια αυτήν την στιγμή είναι αναμφίβολα το outline french μανικιούρ. Για την πιο κομψή εκδοχή του προτιμήστε λευκό ή μαύρο βερνίκι νυχιών στο περίγραμμα. Είναι μια chic επιλογή που μπορείτε να την κάνετε ακόμη και αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε. Minimal, stylish και τόσο κομψή λύση!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by trend51.net (@trend.51)

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.