ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

«Mocha Chocolate»: Το αντισυμβατικό χρώμα στα μαλλιά που είναι trend αυτό το καλοκαίρι


Εύα Κονδύλη

21 Ιουλίου 2021

«Mocha Chocolate»: Το αντισυμβατικό χρώμα στα μαλλιά που είναι trend αυτό το καλοκαίρι
Φέτος όμως, παρατηρείται κάτι διαφορετικό. Ίσως φταίει ο εγκλεισμός της καραντίνας, ίσως οι celebrities που δημιουργούν τα trends και αποφάσισαν ξαφνικά πως βαρέθηκαν το κλισέ «καλοκαίρι = ξανθό». Τι είναι αυτό; Ένα νέο χρώμα που ονομάζεται Mocha Chocolate.

Όταν φθάνει το καλοκαίρι, σίγουρα μια σκέψη είναι να κάνουμε αλλαγή στα μαλλιά μας για να σηματοδοτήσουμε αυτήν την εποχή. Συνήθως, το ξανθό έχει την τιμητική του: Ανταύγειες, baby lights, balayage, ombre, όλα σε ανοιχτές αποχρώσεις, που μας θυμίζουν την θάλασσα, τον ήλιο και τις διακοπές!

Φέτος όμως, παρατηρείται κάτι διαφορετικό. Ίσως φταίει ο εγκλεισμός της καραντίνας ή ίσως οι celebrities που δημιουργούν τα trends και αποφάσισαν ξαφνικά πως βαρέθηκαν το κλισέ «καλοκαίρι = ξανθό». Τι είναι αυτό; Ένα νέο χρώμα που ονομάζεται Mocha Chocolate!

Πρόκειται για ένα λαμπερό, ψυχρό καστανό χρώμα που το προτίμησαν μερικές από τις πιο διάσημες κυρίες του χώρου της ομορφιάς, όπως η Bella Hadid και η Zendaya. Και ενώ μπορεί με μια πρώτη ματιά να φαίνεται σαν μαύρο, περιέχει ζεστές ανταύγειες σοκολατένιου καστανού που το αναδεικνύουν μοναδικά.

Έτσι, αν ψάχνεις για μια αλλαγή που είναι μεν τολμηρή, αλλά δεν περιλαμβάνει την ταλαιπωρία που απαιτεί ένα ξανθό μαλλί, αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για σένα!

1. Jessica Alba

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

2. Ciara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

3. Bella Hadid

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

4. Halsey

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

5. Zendaya

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη: 5+1 hot χρώματα κραγιόν που φοράνε όλες οι stars το καλοκαίρι

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS