ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Θέλετε τέλειες μπούκλες; Η Hailey Bieber σας δείχνει πώς να τις δημιουργήσετε με απλά βήματα


Ελένη Τσούτση

16 Αυγούστου 2021

Θέλετε τέλειες μπούκλες; Η Hailey Bieber σας δείχνει πώς να τις δημιουργήσετε με απλά βήματα
Θέλετε τις τέλειες μπούκλες; Η Hailey Bieber σας δείχνει πώς να τις δημιουργήσετε με απλά βήματα

Η Hailey Bieber χωρίς αμφιβολία είναι το απόλυτο beauty icon και μέσα από τα video που δημιουργεί για το κανάλι της στο YouTube μας δίνει απλάχερα την έμπνευση που χρειαζόμαστε. Η ίδια μοιράζεται με τους εκατομμύρια fans της όλα τα tips & tricks της καθημερινής της ρουτίνας ομορφιάς. 

Στο τελευταίο της video αποφάσισε να μας δείξει πώς δημιουργεί τις ελαφριές μπούκλες της που όλες θέλουμε! Η Bieber είπε χαρακτηριστικά: "πολλοί μου ζητάτε να σας δείξω πώς φτιάχνω μόνη μου τα μαλλιά μου” και αυτό έκανε. Έδειξε step by step έναν εύκολο και απλό τρόπο να αντιγράψουμε τα φυσικά waves της.

Άλλωστε το συγκεκριμένο χτένισμα έχει τα μυστικά του που αν τα γνωρίζετε μπορεί να δείχνει επαγγελματικό. Το όμορφο μοντέλο χρησιμοποιεί μία μια πρέσα, που της χάρισε η αγαπημένη της hairstylist, Jen Atkin. Ξεκινάει με το να εφαρμόζει στα μαλλιά της ένα spray για όγκο πριν το στέγνωμα. Έπειτα, αφού τα στεγνώσει με το πιστολάκι, ψεκάζει όλο το κεφάλι της με το σπρέι φορμαρίσματος και χωρίζει τα μαλλιά της μισά μισά, στερεώνοντάς τα ψηλά με ένα clip.

Στη συνέχεια, χωρίζει το κάτω μέρος σε τμήματα, περνώντας κάθε ένα με την πρέσα και κάνοντας απαλές κινήσεις.Όταν ολοκληρώσει τη διαδικασία ελέγχει αν υπάρχουν σημεία που της ξέφυγαν και ψεκάζει λίγο ακόμα σπρέι φορμαρίσματος.

Δείτε όλη τη διαδικασία στο παρακάτω video:

https://www.youtube.com/watch?v=seetHyNdiW4

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.