ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

O Tom Ford κλείνει το NYFW και μας δείχνει το αξεσουάρ μαλλιών που θα φοράμε την επόμενη σεζόν


Ελένη Τσούτση

13 Σεπτεμβρίου 2021

O Tom Ford κλείνει το NYFW και μας δείχνει το αξεσουάρ μαλλιών που θα φοράμε την επόμενη σεζόν
O Tom Ford κλείνει το NYFW και μας δείχνει το αξεσουάρ μαλλίων που θα φοράμε την επόμενη σεζόν

Ο Tom Ford έκλεισε την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στο στο Lincoln Center με τον καλύτερο τρόπο αφού παρουσίασε την πιο glam ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή συλλογή του σε 120 καλεσμένους. Η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από την δεκαετία του '70 και εμείς πήραμε αρκετή έμπνευση για την επόμενη σεζόν.

Από το πρώτο κιόλας look, ήταν φανερό ότι ήρθε για να φέρει τη λάμψη στη ζωή μας τόσο με τα συνόλα όσο όμως και με τα beauty looks.

jenny.gr

Πιο συγκεκριμένα, ξεχωρίσαμε τα εκκεντρικά hair clips που είχαν στα μαλλιά τους τα περισσότερα μοντέλα. Το hair look ήταν αυστηρά πιασμένα και η χωρίστρα ήταν στο πλάι δίνοντας ένα χαρακτήρα στο σύνολο. Τα glam hair clips όμως έκαναν τη διαφορά και μπορείτε από τώρα να τα βάλετε στη λίστα με τα επόμενα χτενισματά σας.

jenny.gr

Τα hair accessories και φέτος είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις αλλά ο Tom Ford μας έδειξε την πιο glam διάσταση και μας άρεσε πολύ! 

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.