ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 hair masks που θα ενυδατώσουν τα μαλλιά σας αυτό το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

2 Οκτωβρίου 2021

5 hair masks που θα ενυδατώσουν τα μαλλιά σας αυτό το φθινόπωρο
5 hair masks που θα ενυδατώσουν τα μαλλιά σας αυτό το φθινόπωρο

Μπορεί η επιδερμίδα μας να έχει ανάγκη από καθημερινή και σωστή περιποίηση αλλά ας μην ξεχνάμε και τα μαλλιά μας. Ένα καλό σαμπουάν, το σωστό conditioner, αλλά φυσικά και μια καλή μάσκα μπορεί να τα θρέψουν σε βάθος και να τους χαρίσουν τη ζωντάνια που χρειάζονται.

Ειδικά, αν καθημερινά χρησιμοποιείτε εργαλεία θερμότητας για να κάνετε το styling, τότε ίσως χρειάζεται να αναθεωρήσετε την hair routine σας και να επενδύσετε σε νέα καλύτερα προϊόντα.Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιείτε τη μάσκα;

- Εφαρμόζουμε μικρή ποσότητα στα μήκη της τρίχας, και όχι στη ρίζα.

- Θέλουμε τα μαλλιά να είναι νωπά γι’ αυτό μετά από το λούσιμο ταμπονάρουμε πολύ καλά τα μαλλιά με μία πετσέτα κι έπειτα απλώνουμε τη μάσκα.

- Αν θέλουμε εντατική φροντίδα, εφαρμόζουμε σε στεγνά μαλλιά και τα λούζουμε μετά.

- Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόζουμε σε στεγνά μαλλιά και τα τυλίγουμε με ζεστή πετσέτα.

- Μία με δύο φορές την εβδομάδα, είναι η τέλεια συχνότητα.

Τι καλύτερο λοιπόν, από το να ξεκινήσετε με μια μάσκα για τα μαλλιά σας, ιδανική για τις ανάγκες της δική σας τρίχας; Και για να μην ψάχνετε, δείτε παρακάτω τις πιο δυνατές μάσκες μαλλιών για θρέψη και ενυδάτωση.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.