ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Golden Nude: Η τάση που θα αναβαθμίσει το ξανθό σας αυτό το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

13 Οκτωβρίου 2021

Golden Nude: Η τάση που θα αναβαθμίσει το ξανθό σας αυτό το φθινόπωρο
Golden Nude: Η τάση που θα αναβαθμίσει το ξανθό σας

Έχετε αναρωτηθεί πώς θα μπορούσατε και εσείς να αποκτήσετε το υπέροχο χρώμα της Jennifer Aniston και της Gisele; Σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα, η μεγαλύτερη τάση που ακούει στο όνομα golden nude είναι η τέλεια πινελιά που θα αναβαθμίσει το ξανθό σας.

Αν έχετε ήδη ξανθιά βάση και θέλετε ένα twist που θα δώσει extra φωτεινότητα στα ξανθά σας μαλλιά τότε το golden nude θα σας ενθουσιάσει. Οι hair colorists προτείνουν την συγκεκριμένη απόχρωση στις ξανθές καθώς το στιλ των μαλλιών αλλάζει χωρίς να ταλαιπωρούνται από πολλές τεχνικές.

Το golden nude κινείται ανάμεσα στο χρυσό και το platinum ενώ δημιουργεί ένα μοναδικό εφέ στα μαλλιά που τα κάνει να δείχνουν πιο ζωντανά. Οι experts χρησιμοποιούν τη μέθοδο του balayage και τονίζουν τις μπροστινές τούφες που αγκαλιάζουν το πρόσωπο. Όσον αφορά τη ρίζα παραμένει σε φυσικούς τόνους ώστε να δημιουργείται μία όμορφη αντίθεση στο τελικό αποτέλεσμα.

Εσείς θα δοκιμάζατε το golden nude;

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.