ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

10 βερνίκια σε fall αποχρώσεις για το επόμενο manicure στο σπίτι


Ελένη Τσούτση

15 Οκτωβρίου 2021

10 βερνίκια σε fall αποχρώσεις για το επόμενο manicure στο σπίτι

Το manicure είναι ο καλύτερος τρόπος για να βάλετε το φθινόπωρο στις εμφανίσεις σας. Είναι αυτή λεπτομέρεια στο look σας που θα κάνει τη διαφορά. Φυσικά αυτό θα γίνει με τις αποχρώσεις που θα δείτε να πρωταγωνιστούν περισσότερο στα βερνίκια νυχιών.

Προσωπικά απολαμβάνω να κάνω μόνη μου manicure και η αγαπημένη μου στιγμή είναι όταν προσθέτω φθινοπωρινά χρώματα στη συλλογή με τα βερνίκια μου. Φέτος το μπλε και το πράσινο συναγωνίζονται το μουσταρδί και το καφέ.

Είναι η περίοδος του χρόνου που καλείστε να επιλέξετε τις αγαπημένες σας αποχρώσεις και γιατί όχι να σας εμπνεύσουν και για τα fall outfits σας. Τόσο οι γήινες όσο και οι πιο σκούρες αποχρώσεις έχουν το πρώτο λόγο. Όλες οι αποχρώσεις που συγκεντρώσαμε είναι φτιαγμένες για να ταιριάξουν σε κάθε signature style. Από εσάς που λατρεύετε τα bold manicure, μέχρι εσάς που αγαπάτε τα πιο minimal.

Aνακαλύψτε τις αγαπημένες σας αποχρώσεις και δημιουργήστε τα πιο όμορφα manicure της σεζόν.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.