ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hair trends: Οι experts αποκαλύπτουν τις κορυφαίες αποχρώσεις μαλλιών για τον φετινό χειμώνα


Ελένη Τσούτση

20 Οκτωβρίου 2021

Hair trends: Οι experts αποκαλύπτουν τις κορυφαίες αποχρώσεις μαλλιών για τον φετινό χειμώνα
Hair trends: Οι κορυφαίες αποχρώσεις μαλλιών του χειμώνα που προτείνουν οι experts

Όσο μακριά και αν μας ακούγεται ακόμη η νέα χρονιά πλησιάζει και αν αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξετε τα μαλλιά σας, τότε ποια είναι; Εντάξει, έχουμε και άλλες καλές αφορμές για να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας όπως ένας χωρισμός ή μια καλή προαγωγή. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, να κάνετε embrace τον νέο σας εαυτό και να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας.

Εμείς σας έχουμε όλες τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν στις αποχρώσεις μαλλιών σύμφωνα με τους κορυφαίους experts και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την αγαπημένη σας. Μάλιστα, φέτος δεν λείπουν οι επιλογές για όσες θέλουν να τολμήσουν για μεγάλη αλλαγή αλλά και για όσες προτιμούν μια πιο συμβατική απόχρωση.

Κάναμε μία έρευνα όσον αφορά τις επικρατέστερες τάσεις χρωμάτων για τον χειμώνα που διανύουμε και καταλήξαμε στις παρακάτω. Εσείς ποια θα δοκιμάζατε;

1. Icy Blonde

jenny.gr

Η Rita Ora με αυτή την icy blonde απόχρωση έχει βρει το απόλυτο χρώμα για την επιδερμίδα της. H συγκεκριμένη απόχρωση είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν που προτείνουν οι experts και μάλιστα ξεχώρισε τη δεκαετία του ’90, ίσως σε λίγο πιο χρυσούς τόνους που όσο πήγαινε και άνοιγε περισσότερο φτάνοντας τελικά στο απόλυτο λευκό, το γνωστό πλατινέ.

2. Dark Chocolate

jenny.gr

Είναι από τα αγαπημένα hair colors θα αποτελεί πάντα το πλούσιο και βαθύ σοκολατί. Πιο συγκεκριμένα, αυτό που το ξεχωρίζει είναι οι θερμοί σκούροι υποτόνοι που διακρίνονται στις dark chocolate μελαχρινές. Το ζεστό καστανό είναι ό,τι πρέπει για να φρεσκάρετε την εμφάνισή σας.

3. Chocolate Ginger

jenny.gr

Όταν το καστανό «μπερδεύεται» με το ginger το αποτέλεσμα μόνο κομψό μπορεί να είναι. Μάλιστα, όπως τονίζουν οι ειδικοί ακόμη και όταν αυτό το χρώμα αρχίσει να ξεθωριάζει, οι αποχρώσεις που θα αφήσει πάνω στη φυσική σας τρίχα, θα σας ενθουσιάσει. Παρόλα αυτά για την καλύτερη συντήρηση του είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακτικό χρώματος.

4. Golden Blond

jenny.gr

Η συγκεκριμένη απόχρωση κάθε χρόνο επανέρχεται δυναμικά καθώς ταιριάζει τόσο στις ξανθές όσο και στις καστανές. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος οι ξανθές να σκουρύνουν τα μαλλιά τους ενώ οι καστανές να τα ανοίξουν. Αποτελεί μια κομψή επιλογή και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας κάνει να μη θέλετε να αλλάξετε απόχρωση.

5. Lilac is the new Blonde

jenny.gr

Χωρίς αμφιβολία οι λιλά αποχρώσεις έχουν αρχίσει και μπαίνουν δυναμικά στη παλέτα των χρωμάτων που θα μας απασχολήσουν τις επόμενες σεζόν. Μετά το ροζ, το λιλά είναι το σύγχρονο χρώμα που μπορείτε να υιοθετήσετε και να κάνετε τη διαφορά. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το μήκος των μαλλιών ενώ αποτελεί έναν ιδανικό τόνο για τις ξανθιές, που χρειάζονται άμεση ανανέωση, καθώς και για τις καστανές με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.