ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

10 υπέροχα nail art σχέδια για νύχια που ξεχωρίζουν


Ελένη Τσούτση

21 Οκτωβρίου 2021

10 υπέροχα nail art σχέδια για νύχια που ξεχωρίζουν
10 nail art σχέδια που θα λατρέψετε το φθινόπωρο

Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στο manicure σας; Εμείς είμαστε εδώ για να σας εμπνεύσουμε με ιδέες διαφορετικές από τις συνηθισμένες, που πιστεύουμε πως θα σας ενθουσιάσουν και θα δώσουν ένα ιδιαίτερο twist στο manicure σας. Μια επίσκεψη λοιπόν, στην αγαπημένη σας nail artist θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο όμορφα και θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

Μπορεί τα χρώματα του φθινοπώρου να είναι το μπορντό, το κόκκινο, το καφέ και γενικά οι πιο σκούρες αποχρώσεις αλλά μην ξεχνάτε ότι στο παιχνίδι βρίσκονται και τα ιδιαίτερα σχέδια που μπορούν να απογειώσουν το manicure σας και μπορείτε να τα υιοθετήσετε από σήμερα κιόλας.

Τα manicure trends αλλάζουν και αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον. Τα funky και τα minimal σχέδια όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να κυριαρχούν και τους επόμενους μήνες και θα είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις. Από λεπτές γραμμές μέχρι μικρές βούλες και κύβους -όλα είναι εδώ και δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει περισσότερο με το προσωπικό σας στιλ.

Εμπνευστείτε από τα παρακάτω σχέδια και αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.