Αυτό είναι το πιο συχνό πρόβλημα με τις αφέλειες και εμείς σας έχουμε τη λύση

Ελένη Τσούτση
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

αφέλειες έχουν κερδίσει την καρδιά μας και για αυτή τη σεζόν. Είναι στιλάτες, ανάλαφρες και χαρίζουν extra πόντους σε κάθε εμφάνιση, υπάρχει όμως ένα πρόβλημα που λίγες φορές το τονίζουμε αλλά εμείς βρήκαμε τη λύση.

Οι αφέλειες παρουσιάζουν έντονη λιπαρότητα και αυτό γιατί ο καιρός είναι ακόμη ζεστός, το μέτωπό μας ιδρώνει και έτσι όλη η λιπαρότητα πάει στο συγκεκριμένο σημείο. Επίσης, πολλές φορές μετά την εφαρμογή κρέμας, όταν τα μαλλιά ακουμπάνε στο μέτωπο λαδώνουν και πάλι, ακόμη και αν εμείς έχουμε μόλις μισή ώρα που έχουμε βγει από το μπάνιο.

Το τελευταίο που θέλουμε είναι μαλλιά φρεσκολουσμένα και αφέλειες λαδωμένες. Για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση, το κατάλληλο προϊόν είναι το dry shampoo. 

Ιδανικά όταν βάζετε ενυδατική, σηκώστε τις αφέλειες ψηλά και περιμένετε για αρκετή ώρα μέχρι να απορροφηθεί εντελώς το προϊόν από την επιδερμίδα σας. Αν κατά τη διάρκεια της ημέρας, επειδή ιδρώνετε ή επειδή η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή, παρατηρείτε ότι λαδώνουν, μπορείτε να τις ψεκάσετε με dry shampoo.