ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ρουά ματ στα νύχια: To νέο manicure της Kendall Jenner είναι εμπνευσμένο από το σκάκι


Ελένη Τσούτση

29 Οκτωβρίου 2021

Ρουά ματ στα νύχια: To νέο manicure της Kendall Jenner είναι εμπνευσμένο από το σκάκι
To τελευταίο manicure της Kendall Jenner είναι εμπνευσμένο από το σκάκι

H Kendall Jenner ως κορίτσι της μόδας λατρεύει να δοκιμάζει όλες τις νέες τάσεις και αυτό έκανε για ακόμη μια φορά, υιοθετώντας μία από τις πιο hot trend της σεζόν.

Η ίδια δεν έχει συγκεκριμένες προτιμήσεις αφού την έχουμε δει τόσο με κλασικές αποχρώσεις όσο όμως και ιδιαίτερα σχέδια δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά στα άκρα της.

Aν έχετε ξεμείνει από ιδέες για το επόμενο manicure σας και αν σας αρέσουν τα ιδιαίτερα σχέδια τότε η Kendall έχει τη πιο funky πρόταση. Άλλωστε κάθε φορά που η Kendall Jenner αποκαλύπτει το μανικιούρ της μας δίνει μία ακόμη έμπνευση. Το τελευταίο της μάλιστα είναι ασπρόμαυρο και μας θύμισε κάτι από σκακιέρα.

jenny.gr

Πιο συγκεκριμένα υιοθέτησε ένα french manicure με τα tips σε σκακιέρα print που είναι μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Το διάσημο μοντέλο επισκέφτηκε το αγαπημένο της nail salon, Modern Pamper Salon στο Los Angeles. To cool σχέδιο μας θυμίζει έντονα τα 90s και αν νοσταλγείτε τη συγκεκριμένη δεκαετία είναι η τέλεια ιδέα για το επόμενο manicure σας.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.