ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν κόψετε τα μαλλιά σας αφέλειες


Ελένη Τσούτση

4 Νοεμβρίου 2021

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν κόψετε τα μαλλιά σας αφέλειες
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν κόψετε τα μαλλιά σας αφέλειες

Είστε από εκείνες τις γυναίκες που κάνουν κάνουν stalking στο Instagram σε όλες τις Γαλλίδες και σκέφτεστε τουλάχιστον μία φορά τη μέρα να κόψετε αφέλειες;

Αν ναι, είστε στο σωστό μέρος. Γιατί το φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή για να μοιάζετε με μία άλλη Françoise Hardy στα 60s και εμείς θα σας αποκαλύψουμε τα tips που πρέπει να ξέρετε αν πάρετε την μεγάλη απόφαση.

Αρχικά να σας πούμε πως οι αφέλειες θα μεταμορφώσουν την εμφάνισή σας με τον πιο stylish τρόπο, ενώ ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, αρκεί να ανακαλύψετε τον σωστό τύπο για εσάς.

jenny.gr

Ο βασικός «κανόνας» που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι όσο πιο κοντές είναι οι αφέλειες, τόσο περισσότερο θα απαιτείται να ασχολείστε μαζί τους καθημερινά. Αν λοιπόν δεν σκοπεύετε να πηγαίνετε συχνά στο κομμωτήριο και βαριέστε να τις ισιώνετε συνέχεια, προτιμήστε μακριές, curtain αφέλειες, αφού μπορούν να χωριστούν στη μέση αν μακρύνουν λίγο παραπάνω.

jenny.gr

Το νέο αγαπημένο σας προϊόν μαλλιών θα είναι το dry shampoo, το οποίο θα σας «σώζει» όταν οι αφέλειες ξεκινούν να «λαδώνουν». Και πιστέψτε μας, ειδικά αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, αυτό θα γίνεται μέσα σε λίγες ώρες από το λούσιμο. Ιδανικά ψεκάστε τις με το ξηρό σαμπουάν αμέσως μόλις τις στεγνώσετε, ώστε να «προλάβετε το κακό».

jenny.gr

Αν δεν θέλετε να καταλήξετε με το εφέ «αφέλεια – υπόστεγο», μην περνάτε από τις αφέλειές σας την πρέσα ισιώματος και αντίστοιχα για να αποφύγετε την «αφέλεια – ρόλεϊ» μην την ισιώνετε χρησιμοποιώντας στρογγυλή βούρτσα. Ο σωστός τρόπος για να «κάθονται» φυσικά είναι να τις στεγνώνετε με το πιστολάκι, χτενίζοντάς τες απαλά με μία χτένα μπροστά στο μέτωπό σας.

Διαβάστε ακόμη: Αυτό είναι το πιο συχνό πρόβλημα με τις αφέλειες και εμείς σας έχουμε τη λύση

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.