ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Barbie και η L’Oréal Professionnel Paris συνεργάζονται και δημιουργούν το κορυφαίο εργαλείο styling που θα λατρέψουν τα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

22 Νοεμβρίου 2021

Η Barbie και η L’Oréal Professionnel Paris συνεργάζονται και δημιουργούν το κορυφαίο εργαλείο styling που θα λατρέψουν τα μαλλιά σας
Η Barbie και η L’Oréal Professionnel Paris συνεργάζονται και δημιουργούν το κορυφαίο εργαλείο styling που θα λατρέψουν τα μαλλιά σας

Όλες έχουμε μία γλυκιά ανάμνηση από τη Barbie των παιδικών μας χρόνων. Συνηθίζαμε να τις ντύνουμε, να επιμελούμαστε το στιλ τους και φυσικά τα μαλλιά τους. Η Barbie δεν αποτελεί απλά μια κούκλα, αλλά ίσως η μακροχρόνια ιστορία της την καθιστά ένα διαχρονικό σύμβολο της παιδικότητάς μας.

Από το 1959 άλλωστε η Barbie εμπνέει τα κορίτσια να γίνουν ό,τι ονειρεύονται. Από πριγκίπισσες μέχρι προεδρίνες, καιαπό αστροναύτισσες μέχρι ζωολόγοι. Δεν υπάρχει κανένα όριο που να μην έχει ξεπεράσει η Barbie. Η φιγούρα της είναι βαθιά χαραγμένη στις αναμνήσεις μας και η L’Oréal Professionnel Paris ήρθε με μία συνεργασία έκπληξη να μας ενθουσιάσει!

jenny.gr

Κρατήστε λοιπόν σημειώσεις γιατί αυτά τα νέα σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν. Για το Steampod έχουμε γράψει πολλές φορές, όμως σήμερα θα σας μιλήσουμε με κάθε λεπτομέρεια για την πιο τολμηρή pink limited edition έκδοσή του.

Η L’Oréal και η Barbie κάνουν την απόλυτη συνεργασία και δημιουργούν το κορυφαίο εργαλείο styling, BarbiexSteamPod limited edition. Το Steampod αποκτά ανανεωμένη εμφάνιση με την υπογραφή της Barbie και έρχεται να μας λύσει κυριολεκτικά για μία ακόμη φορά τα χέρια.

jenny.gr

Μπορείτε να αλλάξετε τα μαλλιά σας από σγουρά σε κυματιστά και ίσια, και οτιδήποτε στο ενδιάμεσο μπορεί να ονειρευτείτε αφού το νέο Barbie x Steampod είναι πανεύκολο στη χρήση του. Αν δυσκολεύεστε να φτιάξετε τα μαλλιά σας και σπαταλάτε πολύ χρόνο το νέο Steampod είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που πρέπει να έχετε για να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα hairstyles, μόνες μας στο σπίτι.

Το μότο άλλωστε είναι ένα δεν χεριάζεται να είστε experts για να τα καταφέρετε. Ένας διαφορετικός χειμώνας, με αμέτρητα hair looks είναι μπροστά σας! Αυτή η διάθεση μεταφράζεται στις νέες προτάσεις για τα μαλλιά σας που θα τις δημιουργήσετε με τα πιο εύκολα βήματα. Εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, το Steampod είναι η πρώτη πρέσα ατμού για ίσιωμα ή δημιουργία κυματισμών.

jenny.gr

Αποκαλύπτει κάθε ομορφιά, αναδεικνύει κάθε τύπο μαλλιών, και ενδυναμώνει την καλύτερη πλευρά του εαυτού κάθε γυναίκας. Πρόκειται για το λεπτότερο και ελαφρύτερο Steampod. Διαθέτει δοχείο νερού, περιστρεφόμενο καλώδιο και ενσωματωμένη χτένα, σε ένα εμβληματικό ροζ σχέδιο. Ακόμη είναι ιδανικό για να το έχετε στα ταξίδια σας καθώς είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του.

Το επαναστατικό σύστημα styling έγινε το πλέον περιζήτητο high-tech εργαλείο από κάθε γυναίκα αφού εγγυάται 91% λιγότερη φθορά χάρη στον ατμό και στην ενσωματωμένη χτένα.

jenny.gr

Οι δύο εμβληματικές μάρκες λοιπόν υμνούν την πολυμορφία στην ομορφιά, και δημιουργούν looks που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση. Η μοναδική κληρονομιά της Barbie ταυτίζεται με τις ανάγκες των μαλλιών που καλύπτει η L’Oréal Professionnel Paris. Δεν είναι τυχαίο που οι κορυφαίοι επαγγελματίες εμπιστεύονται το BarbiexSteampod για να δημιουγήσουν μοναδικά looks.

Εσείς είστε έτοιμες να δημιουργήσετε τα πιο stylish hair looks με το Barbie x Steampod;

Αναζητήστε το SteamPod x Barbie σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online. Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες κάντε click στο επίσημο site της L’ Oréal Professionnel και, φυσικά, μην παραλείψετε να κάνετε Like στην Official Facebook  σελίδα και τη σελίδα στο Instagram. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.