ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι αποχρώσεις νυχιών που θα κάνουν τη διαφορά αυτόν τον χειμώνα


Ελένη Τσούτση

14 Νοεμβρίου 2021

Οι αποχρώσεις νυχιών που θα κάνουν τη διαφορά αυτόν τον χειμώνα
Οι αποχρώσεις νυχιών που θα κάνουν τη διαφορά αυτό τον χειμώνα

Βρισκόμαστε πολύ κοντά στον χειμώνα και η ανανέωση είναι η λέξη κλειδί. Όπως θα αλλάξετε τα καθημερινά σας outfits, έτσι επιλέξτε να ανανεώσετε και τα manicure σας. Το μανικιούρ στο σπίτι ή στο αγαπημένο σας nail salon είναι μια διαδικασία που θα σας χαλαρώσει και καθώς μια νέα σεζόν έρχεται, γιατί να μην ανανεώσετε τα άκρα σας με μια ανάλογη απόχρωση.

Πιο σκούρες αποχρώσεις, minimal σχέδια αλλά και έντονα – όλα είναι εδώ για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σας look. Αρκεί ένα κομψό μανικιούρ για να δημιουργήσετε μια στιλάτη εμφάνιση. Οι τάσεις του χειμώνα θα σας εμπνεύσουν είτε ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που τους αρέσουν οι κλασικές επιλογές, είτε στην κατηγορία εκείνων που δεν φοβούνται να τολμούν.

Μιας, που ο χειμώνας λοιπόν, είναι μια ανάσα μακριά, μας επιβάλλεται να εντοπίσουμε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στη συγκεκριμένη εποχή ώστε να συμβαδίζουμε με το κλίμα. Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε τις τάσεις στα νύχια, ανακαλύψτε τα πιο hot manicure που πρέπει να υιοθετήσετε τον χειμώνα του 2021!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.