ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ασημένια ομορφιά: (Και) η βασίλισσα Letizia υιοθετεί το grey hair trend


Ελένη Τσούτση

21 Δεκεμβρίου 2021

Ασημένια ομορφιά: (Και) η βασίλισσα Letizia υιοθετεί το grey hair trend
Δεν είναι καινούριο νέο αλλά τα γκρι μαλλιά είναι η τάση που τον τελευταίο χρόνο έχουν αγκαλιάσει πολλές σταρ.

Πρώτα η Andie MacDowell με τις ασημί μπούκλες της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών και έπειτα η Sarah Jessica Parker, με τη φωτογραφία της από το Sex and the City να δείχνει τις γκρίζες της ρίζες. Το μήνυμα είναι ένα – το «κίνημα των γκρι μαλλιών» κυριαρχεί.

Πλέον, ωστόσο, βλέπουμε ότι δεν επηρεάζονται μόνο οι celebrities αλλά και μέλη βασιλικών οικογενειών, όπως η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας που πλέον εμφανίζεται στις δημόσιες εξόδους της με ασημένιες τούφες, με τα μαλλιά της να δείχνουν υπέροχα και φυσικά.

Οι silver τούφες της δεν αφαίρεσαν πόντους από το στιλ της αλλά αντίθετα την έκαναν να δείχνει πιο «αληθινή» -ένα ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό για την απήχηση προσωπικοτήτων τέτοιου βεληνεκούς στον κόσμο.

Αν κάτι διαπιστώνουμε είναι ότι τα τα γκρι /ασημί μαλλιά θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και το 2022, όπως άλλωστε και το age positivity movement που ήρθε για να μας διδάξει πολλά. Δεν είναι τυχαίο που όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να μην βάψουν τα μαλλιά τους αλλά αφήνουν τα σημάδια του χρόνου να διαγράφονται περήφανα πάνω τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.