ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Δημιουργήστε μόνες σας τις μπούκλες της Emily (in Paris), με τις οδηγίες του hairstylist της


Ελένη Τσούτση

11 Ιανουαρίου 2022

Δημιουργήστε μόνες σας τις μπούκλες της Emily (in Paris), με τις οδηγίες του hairstylist της
Instagram/@bizceizleyin
Αν κάτι λατρεύουμε στη σειρά είναι τα λαμπερά μαλλιά της πρωταγωνίστριας

H Emily Cooper είναι πλέον από τα σταθερά beauty icons της εποχής, καθώς από τη στιγμή που την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Netflix μόνο έμπνευση μας χαρίζει. Κι αν το στιλ της έχει διχάσει το κοινό, οι επιλογές της στα μαλλιά και το μακιγιάζ είναι κατά κύριο λόγο φανταστικές. Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά λατρεύω τις υπέροχες μπούκλες της που την κάνουν ακόμη πιο φρέσκια και λαμπερή. Μόλις ολοκλήρωσα και τη δεύτερη σεζόν και αν κάτι θα κρατήσω, εκτός από τα υπέροχα σύνολα του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, είναι τα μακριά εντυπωσιακά μαλλιά της.

Ο προσωπικός hairstylist της ηθοποιού, Mike Desir μίλησε στο Popsugar για το πως δημιουργεί τις εμβληματικές μπούκλες της και εμείς δεν έχουμε παρά να κρατήσουμε σημειώσεις.

Βήμα 1: To πλέον βασικό βήμα είναι τα προϊόντα που επιλέγει για το λούσιμο. Ο Mike Desir χρησιμοποίει τόσο σαμπουάν όσο και conditioner που προστατεύουν το χρώμα των μαλλιών, τα ενυδατώνουν σε βάθος και καταπολεμούν την τριχόπτωση.

Jenny.Gr
Kérastase Nutritive Bain Satin
Jenny.Gr

Βήμα 2: Μετά το λούσιμο, προχωράει με το στέγνωμα και αναφέρει ότι θεωρεί απαραίτητο βήμα τη χρήση κάποιου θερμοπροστατευτικού. Δεν παραμελεί να εφαρμόσει στις άκρες κάποιο λαδάκι που θα χαρίσει extra ενυδάτωση και λάμψη. Ακόμη, για να στεγνώσει τα μαλλιά προτιμάει το πιστολάκι μαλλιών, Dyson Supersonic με υψηλής ταχύτητας ροή αέρα για γρήγορο στέγνωμα που αποτρέπει και τη φθορά της τρίχας.

Jenny.Gr

Βήμα 3: Έπειτα προχωράει στο χτένισμα και χρησιμοποίει ένα εργαλείο μαλλιών που είναι ειδικό για μπούκλες. Ο Desir σημειώνει ότι πρώτα πρέπει να αποφασίσετε πώς θέλετε να δείχνουν οι μπούκλες σας, αν πάρετε λίγες τούφες, θα έχετε πιο σφιχτές μπούκλες ενώ αν πάρετε περισσότερες θα έχετε ένα πιο χαλαρό αποτέλεσμα. Για το ρόλο της Emily προτιμάει να παίρνει μικρές τούφες και το αγαπημένο του εργαλείο για να πετύχει το χαρακτηριστικό χτένισμα της Emily είναι το Soft Curling της GHD.

Jenny.Gr

Βήμα 4: Ο Desir προτείνει μόλις ολοκληρωθεί το styling, να βουρτσίσετε τα μαλλιά σας μία φορά με μια μεγάλη, φαρδιά χτένα. Φυσικά, μια γενναιόδωρη δόση λακ θα κλειδώσει το αποτέλεσμα και θα του χαρίσει διάρκεια.

Jenny.Gr
Tresemme Hairspray Extra Hold
Jenny.Gr

Et voilà! Τα μαλλιά σας πιο λαμπερά και εντυπωσιακά από ποτέ - και με γαλλικό αέρα.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.