ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Lady Gaga έκανε curtain bangs, την απόλυτη τάση της σεζόν


Ελένη Τσούτση

24 Ιανουαρίου 2022

H Lady Gaga έκανε curtain bangs, την απόλυτη τάση της σεζόν
Instagram/@ladygaga
Δείτε το νέο hair look της Lady Gaga

Οι αφέλειες είναι μια διαχρονική τάση που τα τελευταία χρόνια υιοθετούν αρκετές σταρ. Τώρα όμως το νέο hot trend ακούει στο όνομα: curtain bangs. Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι οι αφέλειες επαναπροσδιορίζονται, γίνονται πιο messy και όχι τόσο στημένες.

Αν θέλετε να κάνετε μία αλλαγή στα μαλλιά σας και να μην επηρεαστεί το μήκος τους, η συγκεκριμένη τάση είναι η ιδανική. Το τέλειο παράδειγμα είναι το νέο hair look της Lady Gaga, η οποία υιοθέτησε curtain bangs και δείχνει πολύ φρέσκια και ανανεωμένη!

Σε μία πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια ποζάρει με ένα πράσινο φόρεμα και ένα λαμπερό μακιγιάζ, ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα κότσο και ξεχωρίζουν οι curtain bangs που έχει κάνει.

To νέο της κούρεμα επιμελήθηκε ο hair stylist, Bryce Scarlett και αν σκεφτόσασταν να δοκιμάσετε (ξανά) τις αφέλειες, ήρθε η ώρα να το βάλετε στα επόμενα σχέδιά σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS