ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτά είναι τα κορυφαία κουρέματα της άνοιξης


Ελένη Τσούτση

9 Μαρτίου 2022

Αυτά είναι τα κορυφαία κουρέματα της άνοιξης
Ένα νέο κούρεμα πάντα μας αλλάζει τη διάθεση

Μπορεί ο καιρός να μην μας βοηθάει να το νιώσουμε αλλά είμαστε στην άνοιξη και ήρθε η ώρα να να ανανεώσουμε το στιλ μας, είτε κάνοντας αλλαγές στο ντύσιμό μας, είτε στο μακιγιάζ και στα μαλλιά μας.

Όλα τα νέα trends είναι εδώ και φυσικά μπορούμε να επιλέξουμε τι μας ταιριάζει και να το βάλουμε στην καθημερινότητά μας. Μια αλλαγή είναι να πειραματιστούμε με το κούρεμα και να επιλέξουμε το κατάλληλο που θα μας δώσει έναν άλλο αέρα την άνοιξη, τον αέρα της ανανέωσης.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα top haircuts που θα επικρατήσουν τη φετινή σεζόν και δε θα σταματήσουμε να τα βλέπουμε γύρω μας.

Shaped bob

Αυτό δεν είναι το τυπικό bob κούρεμα αλλά είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Ό,τι και αν προτιμάτε ανάλογα με την προσωπικότητά σας, το καρέ αυτό είναι από τα πιο hot κουρέματα που μπορείτε να υιοθετήσετε.

Curtains bags

Εμπνευσμένες από την Brigitte Bardot, αυτές οι chic και άκρως θηλυκές πλαϊνές αφέλειες συνεχίζουν να είναι στα πιο hot κουρέματα και φέτος.

Κούρεμα μέχρι τους ώμους

Jenny.Gr

Το καρέ φέτος γίνεται πιο μακρύ και φτάνει μέχρι τους ώμους, δινοντάς μας την ευκαιρία να κάνουμε μια πιο safe αλλαγή.

Octopus

Πολλές celebrities το δοκίμασαν αλλά η Billie Eilish το έκανε καλύτερα. Είναι φρέσκο και πρακτικό και δείχνει τέλειο σε ίσια αλλά και σγουρά μαλλιά.

-->