ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Selena Gomez: Το νέο της κούρεμα είναι αυτό που ψάχνατε για να φρεσκάρετε το look σας


Ελένη Τσούτση

1 Απριλίου 2022

Selena Gomez: Το νέο της κούρεμα είναι αυτό που ψάχνατε για να φρεσκάρετε το look σας
Πάντα ένα νέο κούρεμα μας ανεβάζει τη διάθεση και μας κάνει να θέλουμε να ανανεώσουμε το στιλ μας

Τι χρειαζόμαστε πριν πάρουμε την απόφαση να κόψουμε τα μαλλιά μας; Έμπνευση. Η Selena Gomez με το νέο της fresh haircut μας δίνει μπόλικη. Πάντα ένα νέο κούρεμα μας ανεβάζει τη διάθεση και μας κάνει να θέλουμε να ανανεώσουμε το στιλ μας.

Το αγαπημένο beauty icon λατρεύει τα καστανά της μαλλιά και δύσκολα αλλάζει αυτό το χρώμα αλλά πρόσφατα έκανε μια αλλαγή στο μήκος τους. Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επέλεξε ένα cool και ανάλαφρο κούρεμα με ασυμμετρίες για να υποδεχτεί τον Απρίλιο και όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, της ταιριάζει τέλεια!

Το συγκεκριμένο κούρεμα το επιμελήθηκε ο hairstylist της, Orlando Pita και η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να δούμε με πιο κοντά μαλλιά την Selena καθώς έχει όμορφα χαρακτηριστικά που αναδείχθηκαν καλύτερα. Το νέο hot κούρεμα της τραγουδίστριας θα σας βάλει σε σκέψεις αν αναζητάτε την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας.

Εμείς πάντως κάναμε το καθήκον μας κι έχουμε την ιδανική πρόταση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.