ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Babylights: H celebrity-approved τεχνική για μοναδική λάμψη στα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

4 Απριλίου 2022

Babylights: H celebrity-approved τεχνική για μοναδική λάμψη στα μαλλιά σας
Σκέφτεστε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας αλλά δεν ξέρετε ποιο να διαλέξετε;

Εμείς σας προτείνουμε την ιδανική τεχνική που θα χαρίσει φυσική λάμψη στα μαλλιά σας και έχουν λατρέψει τα fashion girls του Instagram.

Αν σας αρέσει το sun-kissed αποτέλεσμα που έχουν πολλές φορές σταρ στα μαλλιά τους και μοιάζουν σαν να είναι όλο το χρόνο σε διακοπές τότε μόλις ανακαλύψατε την επόμενη αλλαγή που θα κάνετε και εσείς στα δικά σας μαλλιά. Η διακριτική λάμψη που έχουν τα μαλλιά προέρχεται από την τεχνική που ονομάζεται: babylights.

Είναι πολύ λεπτά highlights που δημιουργεί ο hair expert χρησιμοποιώντας την τεχνική με τα αλουμινόχαρτα και δείχνουν τέλεια τόσο σε ίσια όσο και σγουρά μαλλιά. Η ιδέα της τεχνικής βασίζεται στις κλασικές ανταύγειες αλλά μόνο που τα babylights.

Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας χωρίς όμως να κάνετε κάτι δραστικό. H απόχρωση των baby highlights μπορούν να κινούνται σε όλους τους ξανθούς τόνους αλλά και κόκκινους όπως είναι το χάλκινο.

Μάλιστα, ο διάσημος colourist Justin Andershon μιλώντας στην Vogue, προτείνει τα babylights, επισημαίνοντας ότι μιας και πρόκειται για πιο λεπτές και διακριτικές ανταύγειες, τα μαλλιά δεν δείχνουν flat, αλλά αποκτούν κίνηση και ζωντάνια.

Η νέα σεζόν σας περιμένει και αυτή είναι μία υπενθύμιση για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.