ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 hair trends που θα βλέπουμε πάντου το καλοκαίρι σύμφωνα με τον Tom Smith, celebrity hairstylist


Ελένη Τσούτση

10 Μαΐου 2022

5 hair trends που θα βλέπουμε πάντου το καλοκαίρι σύμφωνα με τον Tom Smith, celebrity hairstylist
Θέλετε να ανανεώσετε το look σας; Τα παρακάτω χτενίσματα θα σας εμπνεύσουν

Καθώς αρχίζουμε να απολαμβάνουμε τις πιο ζεστές μέρες και το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από ποτέ, είναι η τέλεια στιγμή για να δούμε τα κορυφαία hair trends που θα βλέπουμε παντού αυτό το καλοκαίρι.

Από ανανεωμένα waves μέχρι νοσταλγικές χωρίστρες των '90 και κομψά up-dos, αυτό το καλοκαίρι αφορά τις φυσικές υφές και τα stylish χτενίσματα. To Stylist φιλοξένησε τον κορυφαίο hair stylist, Tom Smith, o οποίος προβλέπει τα μεγαλύτερα trends της σεζόν.

Αυτό το καλοκαίρι θα μπορείτε λοιπόν να έχετε περιποιημένα μαλλιά χωρίς καθόλου κόπο. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε chic hairstyles, χωρίς να είστε με τις ώρες στον καθρέφτη. Τι λέτε; Είστε έτοιμες να δοκιμάσετε χαλαρούς κυματισμούς το καλοκαίρι του 2022;

1. The Botticelli bob

Jenny.Gr

Τα κυματιστά μαλλιά «Botticelli» έχουν μεσαία χωρίστρα και ελάχιστο όγκο στις ρίζες. Είναι ένα άκρως ελεύθερο και νεανικό look που δεν είναι απαραίτητο να έχετε μακριά μαλλιά για να το δοκιμάσετε. Είδαμε το συγκεκριμένο hair look να αποθεώνεται στο κόκκινο χαλί και ήρθε η ώρα να το βάλετε σε εφαρμογή!

2. 90s middle partings

Jenny.Gr

Πώς να κάνετε τη μέση χωρίστρα των 90s; Για να δημιουργήσετε μια ακριβή μεσαία χωρίστρα, χρησιμοποιήστε μια χτένα με καρφίτσα για να τραβήξετε πίσω από το κέντρο της γραμμής των μαλλιών σας. Ο hairstylist συμβουλεύει να σταθείτε όρθια μπροστά από έναν καθρέφτη, με ισορροπημένη στάση (χωρίς να σκύβετε ή να ακουμπάτε το βάρος σας στη μία πλευρά) για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την τέλεια ευθεία χωρίστρα.

H χωρίστρα είναι ένα εύκολο «στοιχείο» που μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλά διαφορετικά μήκη και υφές μαλλιών. Η χωρίστρα στη μέση μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλλάξετε την εμφάνισή σας στο λεπτό.

3. Sculptural up-dos

Jenny.Gr

O Tom Smith προβλέπει ότι αυτή η τάση θα επικρατήσει στα φεστιβάλ όλο το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει έχουμε δει έντονα σχεδιασμένα up-style σε πολλές celebrities τις τελευταίες εβδομάδες, όπως η Bella Hadid, η Gigi Hadid, η Billie Eilish και η Vanessa Hudgens. Πρόκειται για ένα hairstyle υψηλής μόδας, ανυψωμένο και σφιχτό. Το κλειδί είναι η λακ που θα χαρίσει το λαμπερό εφέ στα μαλλιά.

Δημιουργήστε μια ψηλή αλογοουρά και στη συνέχεια, πάρτε τμήματα της αλογοουράς σας και στρίψτε τα σε τυχαίες κατευθύνσεις χρησιμοποιώντας φουρκέτες για να τα στερεώσετε. Θυμηθείτε, δεν υπάρχουν κανόνες με αυτό το συγκεκριμένο look - επομένως, χρησιμοποιήστε την καλλιτεχνική σας διάθεση για να δημιουργήσετε ό,τι σχήμα θέλετε.

4. Rapunzel lengths

Jenny.Gr

Έχουμε δει πρόσφατα τη Simone Ashley, την Kim Kardashian και την Anya Taylor Joy, καθώς και την Blake Lively μεταξύ άλλων να υιοθετούν το συγκεκριμένο trend. Αυτή η εμφάνιση επιτυγχάνεται συχνά με extensions που μπορεί να είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το trend για το καλοκαίρι.

5. Sky-high pony

Jenny.Gr

Αυτό το trend λειτουργεί καλύτερα σε μακριά μαλλιά, η αλογοουρά μπορεί να είναι αρκετά μακριά για να «γλιστρήσει» όταν στερεωθεί ψηλά στο κεφάλι. Χρησιμοποιήστε ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να στερεώσετε την αλογοουρά ψηλά και σφιχτά. Είναι επίσης καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε λακ και οδοντόβουρτσα για να γυαλίσετε τις άκρες απλώνοντας τις μικρές τούφες προς τα κάτω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.