ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Trend alert: Το milky blonde είναι η τέλεια απόχρωση για ξανθές το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

10 Μαΐου 2022

Trend alert: Το milky blonde είναι η τέλεια απόχρωση για ξανθές το καλοκαίρι
Η απόχρωση που θα χαρίσει στο ξανθό σας επιπλέον λάμψη

Το καλοκαίρι είναι- κατά παράδοση- η εποχή των αλλαγών. Είναι η περίοδος που ξεκινάνε οι καλοκαιρινές διακοπές μας και φυσικά και οι συχνές επισκέψεις μας στις κοντινές παραλίες. Είναι, λοιπόν και μια τέλεια εποχή για μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση, ειδικά αν είστε ξανθιά τότε ίσως πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την παρακάτω τάση.

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας, μια απόχρωση που σίγουρα ανεβαίνει στις τάσεις για αυτή τη σεζόν είναι το milky blonde. Φανταστείτε ένα ποτήρι γάλα σε συνδυασμό με μια ξανθιά απόχρωση. Θα έχετε μια φρέσκια, μεταξένια ξανθιά απόχρωση, έτοιμη για το καλοκαίρι. Όπως καταλαβαίνετε και από το όνομά του trend, έχει λευκούς υποτόνους και είναι ιδανικό για όσες θέλουν ένα super λαμπερό ξανθό για να ανανεώσουν το hair look τους.

Αυτή η απόχρωση εμπνέεται από το πλατινέ ξανθό, αλλά έχει πιο ακριβό και πολυτελές φινίρισμα. Μάλιστα ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με αυτό το χρώμα μαλλιών είναι ότι δεν είναι πολύ ζεστό ή πολύ ψυχρό σε τόνο, που σημαίνει ότι λειτουργεί για όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από τον τόνο της επιδερμίδας τους.

Συγκεντρώσαμε 5 φανταστικά παραδείγματα milky blonde για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει, κρατήστε τα screenshots και κανονίστε όλα τα υπόλοιπα με τον κομμωτή σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.