ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Jennifer Lopez έγινε καστανή, με μια απόχρωση που θα γίνει summer trend


Ελένη Τσούτση

11 Μαΐου 2022

Η Jennifer Lopez έγινε καστανή, με μια απόχρωση που θα γίνει summer trend
H JLo δοκίμασε την πιο σκούρα απόχρωση στα μαλλιά της, κάνοντας την ανατροπή στα συνηθισμένα καλοκαιρινά hair trends

Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Jennifer Lopez να είχε υιοθετήσει μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά τις με έντονα highlights αλλά τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει, έκανε μια άκρως εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της.

Η Jennifer Lopez ξεκίνησε λοιπόν την εβδομάδα της κάνοντας μια αλλαγή στα μαλλιά της και μάλιστα μοιράστηκε το αποτέλεσμα με μερικές selfie στο Instagram. Η JLo, για μια ακόμη φορά αφέθηκε στα χέρια του διάσημου hair stylist Andrew Fitzsimons για να ανανεώσει το στιλ των μαλλιών της και το νέο hair look της ενσωματώνει αρκετά hot hair trends της σεζόν.

«Είναι Δευτέρα #LetsGetIt», έγραψε στη λεζάντα η λαμπερή τραγουδίστρια, κάνοντας tag τον κομμωτή Andrew Fitzsimons και τον nail artist, Tom Bachik ως τον δημιουργό του κλασικού γαλλικού μανικιούρ της. Φορούσε μια μεταξένια λευκή μπλούζα και ένα ασημί παντελόνι ενώ ξεχώριζε το πράσινο δαχτυλίδι αρραβώνων της. Όπως σημείωσε στα σχόλια η Mary Phillips, η διάσημη makeup artist πίσω από τη ρόδινη λάμψη της, έμοιαζε με μια «Business Barbie».

Η Lopez έχει αποκτήσει πλέον την ιδανική καστανή απόχρωση με πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο της. Σύμφωνα μάλιστα με τους hair experts η συγκεκριμένη απόχρωση είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις που θα δούμε περισσότερο τους επόμενους μήνες.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.