ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

16 Μαΐου 2022

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι
Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας

Οι περισσότερες από τις αγαπημένες μας celebrities έχουν ήδη κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά τους και είναι έτοιμες να υποδεχτούν το καλοκαίρι. Ακόμα και η Jennifer Lopez αποχωρίστηκε το χαρακτηριστικό της ξανθό χρώμα των μαλλιών της, και έκανε μια εντυπωσιακή μετάβαση από τα ξανθά στα καστανά μαλλιά. Το καλοκαίρι όπως έχουμε πει σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα και τι πιο όμορφο από ένα νέο χρώμα στα μαλλιά.

Το The Stylist μίλησε με έναν από τους κορυφαίους hair stytlists, τον Tom Smith και μας έκανε μια πρόβλεψη για τις κορυφαίες τάσεις που θα επικρατήσουν στα χρώματα των μαλλιών. Από πλατινέ, μέχρι τα 70s ξανθά, συγκέντρωσαμε τις μεγαλύτερες hair colour τάσεις για αυτό το καλοκαίρι.

1. Platinum-white

Jenny.Gr

Καθώς οδεύουμε προς το καλοκαίρι, η πλατινέ απόχρωση γίνεται ένα από τα πιο hot trends. Χαρακτηρίζεται από μια ουδέτερη κρεμ απόχρωση, αντί για πολύ ασημί ή πολύ χρυσαφί. Το πλατινέ ξανθό μπορεί να θέλει ειδική περιποίηση, αλλά είναι μία υπέροχη «πολυτελής» απόχρωση.

2. Copper contouring

Jenny.Gr

Το κόκκινο επανέρχεται και σύμφωνα με τους hair colorists ήρθε για να μείνει και να μας απασχολήσει πολύ τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για μία ριζική αλλαγή αλλά παράλληλα τόσο stylish. Μιλάμε λοιπόν για το κόκκινο με φυσική λάμψη που θα αναβαθμίσει το κλασικό σας look.

3. Herringbone highlights

Jenny.Gr

Το ξανθό του καλοκαιριού μοιάζει πολύ φυσικό. Πρόκειται για ένα natural blonde που θυμίζει την απόχρωση της άμμου. Αν θέλετε να το πετύχετε διατηρείστε την βάση σας πιο σκούρα και ανοίγετε το χρώμα των μαλλιών με αρκετές ανταύγειες σε sandy αποχρώσεις.

4. Jet black

Jenny.Gr

Αν τα μαλλιά σας είναι ήδη σκούρα και θέλετε να δοκιμάσετε τις πιο σκούρες αποχρώσεις, ζητήστε από τον hair colorist σας να χρησιμοποιήσει ένα ημιμόνιμο χρώμα. Ένα μόνιμο μαύρο χρώμα μπορεί να σας κάνει να μετανιώσετε που δοκιμάσατε αυτήν την τάση για τα επόμενα χρόνια, καθώς είναι δύσκολο να αφαιρεθεί. Μια ημιμόνιμη βαφή είναι η λύση!

5. Ripple highlights

Jenny.Gr

Οι ανταύγειες και τα highlights επιστρέφουν δυναμικά τόσο στα μπροστινά μαλλιά, όσο και σε ολόκληρο το hairstyle. Σε αποχρώσεις που πλησιάζουν τη ρίζα αλλά και που είναι κόντρα αντίθετες και δημιουργούν ένα contrast.

Κρατήστε λοιπόν σημειώσεις από τα trends που θα επικρατήσουν το καλοκαίρι. Προσαρμόστε τα στο στιλ σας και φυσικά στην προσωπικότητά σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.