ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Half wave hair: H τάση που θα λατρέψετε αν σας αρέσουν τα ανάλαφρα looks


Ελένη Τσούτση

31 Μαΐου 2022

Half wave hair: H τάση που θα λατρέψετε αν σας αρέσουν τα ανάλαφρα looks
Αναζητάτε το πιο cool χτένισμα για το καλοκαίρι; Σας έχουμε την τέλεια πρόταση

Τα ανάλαφρα hair looks είναι μία διαχρονική τάση που λατρεύουν οι γυναίκες. Σήμερα σας έχουμε τέλεια νέα αφού μία τέτοια τάση έρχεται για να μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες.

Άλλωστε οι χαλαροί κυματισμοί ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και ιδιαίτερα το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους. Ο λόγος; Κάνουν το τελικό look να δείχνει προσεγμένο αλλά και ανέμελο. Η νέα τάση ονομάζεται «half wave hair» και το ξεχωριστό που έχει, είναι ότι οι κυματισμοί ξεκινούν από το μέσο περίπου των μαλλιών.

Το «half wave hair» το έχουν ήδη αναδείξει οι περισσότερες celebrities όπως η Hailey Bieber, η Kaia Gerber και η Kendall Jenner. Σύμφωνα με τους hair experts είναι το ιδανικό look τόσο για καθημερινές εμφανίσεις όσο και για πιο glam εξόδους.

Μπορείτε να το δημιουργήσετε μόνες σας στο σπίτι με απλές κινήσεις και δεν θα ανησυχείτε αν θα «χαλάσει» αφού το ανέμελο ύφος είναι ο στόχος!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.