ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ιταλικό manicure: Η τάση που δείχνει τα νύχια πιο μακριά και κομψά


Ελένη Τσούτση

1 Ιουλίου 2022

Ιταλικό manicure: Η τάση που δείχνει τα νύχια πιο μακριά και κομψά
Μια νέα τάση έρχεται από την Ιταλία για όσες θέλουν μακριά νύχια χωρίς να τοποθετήσουν τεχνητά

Το ιταλικό manicure είναι μία από τις πιο hot τάσεις στα νύχια αφού με μια έξυπνη κίνηση κάνει τα άκρα να δείχνουν ακόμη πιο μακριά και κομψά.

Οι nail experts εφαρμόζουν το βερνίκι στην επιφάνεια του νυχιού αφήνοντας ένα μικρό κενό στο πλαϊνά μέρη του. Έπειτα, με ένα λεπτό πινέλο δημιουργούν δύο κάθετες γραμμές στα πλαϊνά δημιουργώντας μια μορφή πλαισίου που χαρίζει την ψευδαίσθηση ότι τα νύχια είναι πιο μακριά.

@thehotblendofficial Italian Nail Paiting Technique 🇮🇹🫶#buildergel #biab #gelnails #nailtech ♬ Sky Aesthetic - Tollan Kim

Αυτή η τεχνική έχει και έναν δεύτερο τρόπο. Σχηματίζουν με το βερνίκι ένα σχήμα U αφήνοντας μικρό κενό ανάμεσα στο νύχι και το δέρμα. Tο ιταλικό manicure έχει να κάνει με το έξυπνο βάψιμο βερνικιού στα νύχια και εσείς δεν έχετε παρά να το ζητήσετε από την nail artist σας στο επόμενο ραντεβού σας.

Aν αποφασίσετε να δοκιμάσετε τη παραπάνω τεχνική μόνες σας στο σπίτι τότε λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω tips για ένα τέλειο με διάρκεια manicure:

  • Κάθε βράδυ κάντε στα νύχια σας μασάζ με αμυγδαλέλαιο. Μπορείτε να το βρείτε στο φαρμακείο.
  • Τα πετσάκια προστατεύουν τη βάση του νυχιού αφού λειτουργούν σαν ασπίδα εναντίον των βακτηρίων. Γι’ αυτό το λόγο μην τα κόβετε αλλά σπρώξε τα με ένα μικρό ξυλαράκι, το οποίο έχεις τυλίξει με βαμβάκι στην άκρη.
  • Όσο και να βιάζεστε μην παραλείψετε τη βάση στα νύχια σας καθώς με μια καλή βάση τα νύχια θα γίνουν γερά, δεν θα κιτρινίσουν και θα έχει διάρκεια στο αποτέλεσμα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα ωραιότερα ροζ βερνίκια για να επιλέξετε:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS