ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Boyfriend Bob: To ιδανικό κούρεμα για το καλοκαίρι που ταιριάζει σε όλες


Ελένη Τσούτση

4 Ιουλίου 2022

Boyfriend Bob: To ιδανικό κούρεμα για το καλοκαίρι που ταιριάζει σε όλες
Το boyfriend bob είναι το ιδανικό κούρεμα για αυτή τη σεζόν

Τα μακριά μαλλιά μπορεί για δεκαετίες να πρωταγωνιστούσαν αλλά τα τελευταία χρόνια, τα κοντά μαλλιά έχουν κερδίσει έδαφος. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν ένα νέο κούρεμα που θα είναι σύντομα παντού γύρω μας: το boyfriend bob. Ανάμεσα στο γαλλικό bob τύπου Amalie και το bob της δεκαετίας του '90 της Keira Knightley, έρχεται ένα bob που φτάνει στους ώμους.

Μέσα από τις νέες τάσεις που διαβάζουμε καθημερινά ή βλέπουμε στα social media, το midi bob καταλαβαίνουμε ότι ήρθε για να μείνει. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το bob style είναι το πιο δημοφιλές στον κόσμο με 222.580 μηνιαίες αναζητήσεις!

Tα νέα μάλιστα είναι πολύ καλά αφού το νέο trend στο κούρεμα κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου. Το είδαμε στα Oscar και θυμηθήκαμε και παλαιότερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί. Στα φετινά βραβεία λοιπόν ξεχωρίσαμε τα κοντά haircuts. Το midi bob έχει πάρει το προβάδισμα στις τάσεις καθώς ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και κολακεύει εξίσου τα ίσια και τα κυματιστά μαλλιά.

Πριν την επίσκεψή σας στο κομμωτήριο, μην αμελήσετε να έχετε επιλέξει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες που να δείχνουν το κούρεμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.