ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Scandi Waves: To χτένισμα που προτιμούν τα IT girls φέτος το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

7 Ιουλίου 2022

Scandi Waves: To χτένισμα που προτιμούν τα IT girls φέτος το καλοκαίρι
Θέλετε ένα ανάλαφρο και girly χτένισμα; To "Scandi Waves" είναι ιδανικό

Οι ανάλαφρες μπούκλες είναι το ιδανικό χτένισμα για το καλοκαίρι αφού αν κάτι δεν επιθυμούμε είναι να χρησιμοποιήσουμε συσκευές θερμότητας. Χρειαζόμαστε χαλαρά χτενίσματα που να έχουν το beach wave εφέ και να ολοκληρώνουν μοναδικά τα summer looks μας.

Ένα νέο trend που έρχεται από την Σουηδία και ονομάζεται “scandi waves” έχουν λατρέψει τόσο οι celebrities όσο και τα it girls του Instagram. H Hailey Bieber και η στενή της φίλη Kendall Jenner το έχουν ήδη δοκιμάσει και φαίνεται ότι το προτιμούν για τις απλές καθημερινές εμφανίσεις τους αλλά και για τις glam εξόδους τους.

Τα «scandi waves» είναι πιο ανεπιτήδευτη εκδοχή του χτενίσματος που μάλιστα δεν χρειάζεται να να εφαρμόσετε κανένα προϊόν styling όπως salt spray, για να το πετύχετε. Οι hair experts προτείνουν να μετά τη θάλασσα να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά και χωρίς να τα χτενίσετε. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Jenny.Gr

Ακόμη, ένας εναλλακτικός και εύκολός τρόπος είναι να πιάσετε δυο χαμηλές πλεξούδες στο πλάι μετά το λούσιμο και όταν τα μαλλιά σας στεγνώσουν να τα λύσετε και να τα χτενίσετε με απαλές κινήσεις.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.