ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα 3 εύκολα & cool χτενίσματα της Chiara Ferragni στην Ύδρα, για να πάρετε ιδέες


Ελένη Τσούτση

12 Ιουλίου 2022

Τα 3 εύκολα & cool χτενίσματα της Chiara Ferragni στην Ύδρα, για να πάρετε ιδέες
Η influencer γνωρίζει καλά να δημιουργεί τάσεις και να μας εμπνέει

Στην Ύδρα βρίσκεται η Chiara Ferragni τις τελευταίες μέρες, και δημοσιεύει ασταμάτητα φωτογραφίες στο Instagram από το πανέμορφο νησί, τα καλοκαιρινά outfits και τα beauty looks που επιλέγει.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που χαζεύουμε στα stories της τις τελευταίες ώρες, διακρίναμε τα χτενίσματα που επέλεξε για τις βόλτες αλλά και τη βραδινή της έξοδο στο νησί.

Συγκεκριμένα, η influencer και επιχειρηματίας επέλεξε 3 εύκολα και stylish χτενίσματα, ιδανικά για τις διακοπές αφού δεν χρειάζονται εργαλεία θερμότητας αλλά ούτε πολύ χρόνο για να τα δημιουργήσει. Υιοθέτησε απλά χτενίσματα που θα σε εμπνεύσουν μιας και είναι μεγάλες τάσεις της σεζόν αλλά και τέλεια για την επόμενη βραδινή έξοδο στο νησί.

Οι πλεξούδες, με μία γρήγορη ματιά, στο feed της στο Instagram είναι από τα αγαπημένα της hairstyles και όχι άδικα αφού της ταιριάζουν μοναδικά και αναδεικνύουν τα 2Κ vibes που λατρεύει. Η Chiara είναι η trend setter που γνωρίζει καλά ότι κάθε της post είναι και μία πρόταση και η αλήθεια είναι ότι δεν μας απογοητεύει.

Παρακάτω θα δείτε τα χτενίσματα που δημιούργησε μόνη της και ολοκλήρωσαν τα summer looks της:

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Eσείς ποιο θα δοκιμάζατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.